Vandaag jarig

Yassy Jill Biervliet
Yfke Dijk

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

Teams


START TRAININGEN!
29-8-2016
Vandaag starten we weer met de trainingen. Op de site onder trainingsschema vind je het complete overzicht. De keeperstrainingen gaan nog niet van start, exacte startdata volgen zo snel mogelijk.
Op naar weer een mooi Hockey Seizoen. 
Groet,
Technische Staf Jeugd Tom, Jan Willem, Jesse en Sylvia
[ ..lees meer.. ]
Uitgifte keeperstassen voor 6E-/8E-tallen deze week
29-8-2016
Deze week worden de keeperstassen voor de 6E- en 8E-tallen bij de jongens en meisjes uitgegeven. Er zijn twee momenten waarop dit kan:
Maandag 29 augustus tussen 17-19 uur Woensdag 31 augustus tussen 15.30-17.30 uur
Aan coaches en teambegeleiders is vandaag een e-mail verstuurd met nadere info en een blance gebruikersovereenkomst inclusief machtiging die bij ontvangst getekend moet worden.
[ ..lees meer.. ]
Uitgifte keeperstassen voor ABCD 11-tallen deze week
29-8-2016
Deze week worden de keeperstassen voor de ABCD 11-tallen bij de jongens en meisjes uitgegeven. Er zijn drie momenten waarop dit kan:
Maandag 29 augustus tussen 17-19 uur Woensdag 31 augustus tussen 15.30-17.30 uur Woensdag 31 augustus tussen 19.00-20.00 uur
[ ..lees meer.. ]
Jaarlijkse workshops 6- en 8 tallen
22-8-2016

Beste ouder van onze zes- en achttal spelers en speelsters,
 
Je kind speelt dit seizoen in een zes- of achttal. Voor sommigen kinderen is dat voor het eerst en dat is best een overgang. Wat ook anders is, is dat vanaf nu de coach van het team niet meer ín het veld maar langs de lijn staat en dat een ouder de wedstrijd leidt. Fluiten door ouders is prettig voor de coach en belangrijk voor de kinderen die op
[ ..lees meer.. ]
Spelregelcafé op FIT (8 september)
22-8-2016

Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.


[ ..lees meer.. ]
Training schema 2016 - 2017 jongste jeugd en junioren!
16-7-2016
Het training schema waar we vanaf 29 augustus mee gaan beginnen is bekend! Dit schema is te vinden op de gebruikelijke plek bij de jongste jeugd en junioren.
[ ..lees meer.. ]
Einde seizoen en begin volgend seizoen!
2-7-2016

Het hockeyseizoen is voorbij! Afgelopen weken hebben de spelers kennisgemaakt met hun nieuwe teams en is er nog volop getraind. Nu een paar weken rust. In de week van 29 augustus beginnen alle trainingen weer. De 1ste lijns teams kunnen in overleg al een week eerder beginnen. Op zaterdag 3 september staan er oefenwedstrijden gepland voor alle teams, dus hou hier rekening mee! De competitie start op 10 september.
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: Tom, JW en Jesse(1).jpg


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren