Vandaag jarig

Tom Borst
Kai Bos
Fije ten Bosch
Suus Honingh
Rosa Honingh
Liv Penninx
Esmee Westra

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JA1 - play off
2. MD4
3. HL
4. D3
5. H1
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 25% |week: %


Afgelaste Wedstrijden
0 thuiswedstrijd(en)
0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
Meiden A1 naar Topklasse! Zo zijn ze er gekomen....
10-10-2017

Topklasse is binnen!!! Deze voorcompetitie ging voor ons erg lekker en we zijn zelf ook erg onder de indruk. We zijn een totaal nieuw team, er zijn meiden doorgestroomd vanuit de B en de C en ook nieuwe meiden die eerste jaars A zijn. In het begin was het daarom heel erg wennen omdat we allemaal nog een beetje op elkaar ingespeeld moesten raken. De helft van de meiden hadden alle tactieken al in hun hoofd maar voor de andere helft was het iets totaal nieuws. Bij de trainingen merkten we al snel dat we prima konden samen spelen en dat we elkaar goed konden vinden. We begonnen daarom de competitie ook erg sterk.

 

De eerste competitie wedstrijd van het jaar was in suptopklasse BA tegen de Strawberries A1. Deze eerste wedstrijd was best even spannend omdat we benieuwd waren over hoe het zou verlopen en hoe hoog het niveau zou liggen. In het begin liep het niet helemaal soepel maar later hadden we het door en begon voor ons de competitie. We hadden met 4-2 gewonnen en toen waren we niet meer te stoppen. Elke week weer opnieuw kwamen we thuis met een overwinning en zijn we ruim aan de top beland.

 

Deze punten zijn onder andere binnen gehaald door de goede trainingen en begeleiding van onze coach Tom en trainer Lucas. Die zijn elke training of wedstrijd weer op de hoede en zorgen voor een goede conditie, kracht, techniek en samenspel.

 

Uitslagen:

9 september: 4-2 gewonnen Strawberries

16 september: 3-5 gewonnen Purmerend

23 september: 5-1 gewonnen Alliance

30 september: 1-2 gewonnen Terriƫrs

7 oktober: 1-0 gewonnen Pinoké

 

Standen:

1.     FIT MA1- 15 punten

2.     TerriĆ«rs MA1- 8 punten

3.     Strawberries MA1- 7 punten

4.     Pinoké MA2- 4 punten

5.     Alliance MA2- 4 punten

6.     Purmerend MA1- 3 punten

We hebben elke wedstrijd opnieuw gevochten voor de winst en bleven doorgaan totdat we ons doel hadden bereikt: TOPKLASSE!! We zijn allemaal heel blij dat het gelukt is en hebben nu al zin in de volgende wedstrijden.  We hebben deze competitie al veel geleerd met elkaar en van elkaar. We zullen hard moeten blijven werken en gemotiveerd moeten blijven om in de topklasse te blijven spelen. Maar zoals wij elkaar kennen moet dat gaan lukken.

 

Op naar topklasse!


 

 
 


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren