Vandaag jarig

Tom Borst
Kai Bos
Fije ten Bosch
Suus Honingh
Rosa Honingh
Liv Penninx
Esmee Westra

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JA1 - play off
2. MD4
3. HL
4. D3
5. H1
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 25% |week: %


Afgelaste Wedstrijden
0 thuiswedstrijd(en)
0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
VISIE AMHC FIT 2018 - 2022
8-2-2018
Bij de nieuwjaarsbijeenkomst van 14 januari heeft het bestuur een nieuwe visie voor onze hockeyvereniging, AMHC FIT, gepresenteerd.

Nadat in 2011 het verbouwde clubhuis werd opgeleverd is door het toenmalige bestuur en commissies gewerkt aan verdere groei van vereniging en accommodatie. Inmiddels heeft FIT niet meer 2 maar 4 kunstgrasvelden ter beschikking, is er een sterker technisch kader en is het ledental sterk gegroeid van 600 naar 1050. We blijven de komende jaren verder groeien. Dat heeft allerlei gevolgen voor onze vereniging in alle opzichten.

In 2016 is het gehele bestuur gewisseld en het huidige bestuur had behoefte aan een nieuwe visie en meerjarenplan om de juiste beslissingen en stappen te kunnen nemen. Daarvoor hebben we in het voorjaar van 2017 twee avonden clubgesprekken gehouden met een groot aantal leden. De conclusies daarvan hebben we verzameld, in het najaar doorgesproken met de KNHB en omgezet tot een visie voor de vereniging die we willen zijn en in de komende vijf jaar willen worden. 

Met trots willen we graag de visie met jullie delen. De visie wordt op dit moment uitgewerkt in plannen die we aan jullie zullen voorleggen bij de Algemene Ledenvergadering op 5 april. Ik hoop dat eenieder zich kan vinden in de visie en de plannen want het is ook aan ons allen, leden en ouders, om het ook waar te gaan maken. 


Bijlage: 20180114 AMHC FIT Visie en ambitie 2018-2022.pdf
 
 
Peter Brusik, 10-2-2018 @ 11:22:06
Kan het mooie boekje met de opbrengst van de visie-dagen ook online gezet worden?


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren