Vandaag jarig

Morris Smeets

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

TeamsSponsorportaal


Welkom in het SponsorPortaal, het digitale platform waarin wij met trots onze sponsors presenteren.

Binnen het SponsorPortaal vind je, naast contact- en bedrijfsinformatie van onze sponsors ook zeer interessante acties. 


Overzicht van al onze sponsors

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. 


Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors. 


Zelf sponsor worden?

Wil je ook sponsor worden van FIT en je organisatie presenteren aan onze 1.100 leden? Neem dan contact op met Leon Hooghof van de sponsorcommissie: [email protected] / 06-10401554. Zie verder http://www.sponsorportaal.nl/amhc-fitKleding / teamsponsoring

Afgelaste Wedstrijden
0 thuiswedstrijd(en)
0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
Meisjes A selectietraining
30-5-2018
Beste meisjes A seizoen 2018-2019,


Wij zijn helaas genoodzaakt om de procedure voor de teamsamenstelling meisjes A te wijzigen. Met het uitvallen van de tweede selectietraining dinsdag jl., als gevolg van het onweer, en de afzeggingen van bijna de helft van de groep voor de ad hoc ingelaste vervangende selectietraining op vrijdagavond 1 juni as., blijkt het onmogelijk om nog op korte termijn (de KNHB stelt een deadline voor het aanleveren  van de teams voor volgend seizoen) een tweede selectietraining te organiseren.  

Door deze overmachtsituatie zullen we dus helaas af moeten wijken van de eerder gecommuniceerde procedure. Tijdens de reguliere trainingen met je eigen team komende week, zal de TSJ zijn uiterste best doen om, waar nodig, nog zoveel mogelijk een beeld van iedereen te krijgen. Jullie kunnen daarnaast ook nog aansluiten bij de reguliere training van de MA1 op dinsdag om 18:15 uur. Met de informatie uit de trainingen volgende week, in combinatie met de informatie uit de eerste selectietraining en de jaarbeoordelingen, zullen we een definitieve inschatting maken of we voldoende basis hebben voor een zo goed mogelijke teamindeling voor volgend seizoen.

Wij hopen hiermee een oplossing te hebben gevonden, binnen de beperkte kaders van de tijd en agenda’s.

Het zal duidelijk zijn dat de vaststelling van de nieuwe teams meisjes A 2018-2019 hierdoor wordt vertraagd. Dat is helaas de overmachtsituatie waar we mee te maken hebben. De nieuwe datum voor publicatie van de meisjes A teams zal volgende week bekend worden. 

De samenstelling van de overige teams zal op 10 juni worden gepubliceerd, zoals eerder vastgesteld.

Technische Staf Jeugd en Technische Commissie Jeugd


Bijlage: 2018_Uitnodiging MA selectietraining.pdf
 
 


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren