Vandaag jarig

Morris Smeets

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

TeamsSponsorportaal


Welkom in het SponsorPortaal, het digitale platform waarin wij met trots onze sponsors presenteren.

Binnen het SponsorPortaal vind je, naast contact- en bedrijfsinformatie van onze sponsors ook zeer interessante acties. 


Overzicht van al onze sponsors

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. 


Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors. 


Zelf sponsor worden?

Wil je ook sponsor worden van FIT en je organisatie presenteren aan onze 1.100 leden? Neem dan contact op met Leon Hooghof van de sponsorcommissie: [email protected] / 06-10401554. Zie verder http://www.sponsorportaal.nl/amhc-fitKleding / teamsponsoring

Afgelaste Wedstrijden
0 thuiswedstrijd(en)
0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
FIT steeds duurzamer
13-5-2018
We werken bewust aan het beleid om maatschappelijk bewust, lokaal relevant en duurzaam te zijn. We willen ons daarin onderscheiden. Dit doen we op verschillende onderwerpen. In het onderstaande overzicht zie je welke stappen we hebben gezet en nog zetten.

Veldverlichting
Wist je dat 75% van de veldverlichting bij FIT al twee jaar lang bestaat uit energiezuinige LED verlichting? Alleen veld 3 en het oefenveld heeft nog ouderwetse verlichting. We proberen nu samen met de gemeente budget te vinden om tegelijkertijd met de vervanging van de velden ook de lampen op deze velden te vervangen. Dat zou betekenen dat 100 % van de veldverlichting energiezuinige LED verlichting zou worden. Daarmee lopen we voorop.

Gebouwverlichting
De verlichting van het gebouw wordt ook steeds energiezuiniger. Elke lamp en TL die kapot gaat wordt vervangen door LED. Deze maatregel heeft ervoor gezorgd dat inmiddels 60% van onze verlichting is vervangen door LED. Voor de lampen aan de buitenzijde op het terras en in de hal is nog geen led versie beschikbaar. Hier wordt gebruikt gemaakt van tl technologie. We hebben wel de ambitie om dit ook te veranderen. Het is echter nog even wachten op de juiste technologie.

Energie
Momenteel zijn we bezig met het verlengen van ons energiecontract. Daarbij kijken we nadrukkelijk naar de mogelijkheden om over te stappen op groene energie. Opvallend is dat we sinds 2014 nog steeds dezelfde hoeveelheid stroom afnemen, ondanks dat onze club fors is gegroeid en we een vierde veld in gebruik hebben genomen. Onze efforts om duurzaam met energie om te gaan werpen dus vruchten af.


Bar
In de bar hebben we het afgelopen jaar succesvol het assortiment aangepast aan het beleid van de club. De producten zijn zoveel mogelijk lokaal afgenomen (Brood, bakkerij Willis Landsmeer, Groente en Fruit, Landsheer Landsmeer, Chocolade, chocolatemakers, Amsterdam Noord) en biologisch. Daarnaast doen we mee met de actie van de gemeente Amsterdam om de suikerinname te verminderen. Ook hier is ons assortiment op aangepast. Producten met meer suiker zijn er nog wel, alleen zijn ze minder gunstig geprijsd.

Disposables
Disposables en plastic flessen zijn belastend voor het milieu. Gedurende het seizoen hebben we gezocht naar betere of afbreekbare alternatieven. Dit heeft er toe geleid dat op de limonade glazen en wijnglazen na, alle disposables inmiddels van afbreekbare materialen zijn. De borden zijn van suikerriet, de soepkommen en bakjes zijn composteerbaar. We beginnen komende maand met een proef met limonadeglazen van afbreekbaar plastic.

Fietsenstalling
De fietsenstalling is uitgebreid en verbeterd. Ons doel is om iedereen te motiveren om met de fiets naar de club te komen. Meer bewegen is immers goed voor iedereen. Met de aanpassingen is er voldoende ruimte voor een ieder om zijn/haar fiets veilig te kunnen plaatsen. Camera’s zorgen voor verdere veiligheid van je eigendom.

Mocht je vragen hebben dan horen we die graag!

Met hartelijke groet,

Tjibbe Dijk
Bestuurslid Accommodatie
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren