Vandaag jarig

Tom Borst
Kai Bos
Fije ten Bosch
Suus Honingh
Rosa Honingh
Liv Penninx
Esmee Westra

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JA1 - play off
2. MD4
3. HL
4. D3
5. H1
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 25% |week: %


Afgelaste Wedstrijden
0 thuiswedstrijd(en)
0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
Meisjes ABCD teamsamenstelling 2018-2019
10-6-2018
Beste spelers en speelsters seizoen 2018-2019.

Bijgaand treffen jullie aan de teamindeling Meisjes ABCD seizoen 2018-2019.

De Technische Staf Jeugd heeft op basis van haar beoordelingen en evaluaties met lijncoördinatoren, trainers en/ of coaches en (waar van toepassing) aanvullende selectietrainingen getracht een zo goed mogelijk beeld van alle spelers en speelsters te verkrijgen. Daarna heeft zij samen met de betrokken lijncoördinatoren, onder verantwoordelijkheid van de Technische Commissie Jeugd, een teamindeling voor komend seizoen gemaakt.

Bij deze indeling is rekening gehouden met instroom van nieuwe leden, opzeggingen, vriendschapsverzoeken en een zo optimaal mogelijk grootte van de teams in relatie tot het aantal beschikbare spelers per leeftijdscategorie. Uiteindelijk is er een teamindeling tot stand gekomen waarvan wij hopen dat zij zo goed mogelijk recht doet aan ieders spelbeleving en sociale wensen.

Het moge duidelijk zijn dat de jaarlijkse totale teamindeling van ruim 800 jeugdleden een zeer complex geheel vormt waarin soms helaas ook keuzes gemaakt moeten worden. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om volledig aan ieders persoonlijke wensen of verwachtingen tegemoet te komen. Wij vragen jullie begrip hiervoor.

Mocht je, na bovenstaande gelezen te hebben, als speler of speelster toch behoefte hebben aan een nadere toelichting met betrekking tot het team waarin jij bent ingedeeld, dan kan dat uiteraard. Om tot een goede en zorgvuldige communicatie hierin te komen worden vragen m.b.t. jouw teamindeling alléén in behandeling genomen als je deze vóór 17-6-2018 schriftelijk indient via dit formulier:

We zorgen dan dat je vóór 1-7-2018 een reactie krijgt. Vragen via telefoon, sms, e-mail, WhatsApp etc. kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

In de week van maandag 18 juni starten de trainingen in de nieuwe samenstellingen zodat iedereen nog voor de zomerstop kennis kan maken met zijn of haar nieuwe team. Exacte tijden worden nog gecommuniceerd.Op zaterdag 7 juli (ABCD en E8) en zondag 8 juli (F en E6) is de jaarlijkse ‘Kies-je-klus’ bijeenkomst voor alle ouders en teamleden.

Wij hopen op een mooi en sportief nieuw seizoen 2018-2019 en wensen iedereen veel plezier in zijn/ haar nieuwe team.

Technische Staf Jeugd en Technische Commissie Jeugd
Bijlage: Teamindeling_MABCD.pdf
 
 


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren