Vandaag jarig

Emily Beekman
Dirtzen Vos

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

TeamsSponsorportaal


Welkom in het SponsorPortaal, het digitale platform waarin wij met trots onze sponsors presenteren.

Binnen het SponsorPortaal vind je, naast contact- en bedrijfsinformatie van onze sponsors ook zeer interessante acties. 


Overzicht van al onze sponsors

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. 


Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors. 


Zelf sponsor worden?

Wil je ook sponsor worden van FIT en je organisatie presenteren aan onze 1.100 leden? Neem dan contact op met Leon Hooghof van de sponsorcommissie: [email protected] / 06-10401554. Zie verder http://www.sponsorportaal.nl/amhc-fitKleding / teamsponsoring

Afgelaste Wedstrijden
0 thuiswedstrijd(en)
0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
FIT BP hockeykamp
20-6-2018

Dit jaar bestaat AMHC FIT 90 jaar! Een groots feest waar een groots BP Top Hockey Kamp onderdeel van is. Dit speciale BP Top Hockey Kamp wordt exclusief georganiseerd voor de ABCD en E8 jeugdleden van AMHC FIT. Dit kamp wil jij niet missen....

AMHC FIT heeft de ambitie om alle teams en leden twee niveaus hoger te laten hockeyen. Daarvoor investeren wij fors in trainers en techniek. Hockey wordt immers leuker als jouw vaardigheden en kennis toenemen. Vanuit deze overtuiging gebruiken wij ons lustrum om invulling te geven aan deze ambitie. Wij bieden alle kinderen in deze leeftijden de unieke kans om hun kennis en vaardigheden te verbeteren middels een tweedaags lustrumkamp. Wij zijn trots dat BP ons enthousiasme deelt en met ons samenwerkt om dit mogelijk te maken.

Dit wordt een kamp zoals jij van BP gewend bent. We gaan twee dagen lang knallen om jou nog beter te maken! Tijdens deze twee dagen train jij als een echte international. Jij slaapt thuis, zodat jij beide dagen helemaal top fit op het veld kan staan. Tijdens de trainingen train jij natuurlijk met verschillende tophockeyers uit Nederland en de, door BP zelf opgeleide, BP-Trainers. Dus wil jij de nieuwste passeerbewegingen en (scorings)technieken leren? Of heb jij er ooit aan gedacht om je in iets extra’s te specialiseren? En heb jij dit altijd al willen leren van niemand minder dan echte internationals? Dan is nu jouw kans en schrijf je dan snel in!

Tijdens dit exclusieve BP Top Hockey Kamp hebben wij een speciaal programma ontwikkeld voor de volgende deelnemers:

  • Speler
  • KeeperCombi 
  • Jeugdtrainer (AB leeftijd) en speler
  • Trainer

De spelers en keepers volgen een top hockey programma zoals hieronder staat. Voor elk niveau en leeftijd is er mogelijkheid om deel te nemen. Het geeft jou een unieke mogelijkheid om twee dagen in kleine groepen op eigen niveau jouw hockeykennis en vaardigheden te ontwikkelen.

De trainers die zich opgeven krijgen in de ochtend een workshop met de trainingsvisie van BP en kunnen deze kennis in de middag toepassen in de praktijk. Speciaal voor de jeugdtrainers die ook zelf spelen in de A en B jeugd, bestaat er een mogelijkheid om in de ochtend de workshop trainer te volgen en in de middag de trainingen zelf als speler te kunnen ondergaan.

Elke deelnemer ontvangt een speciaal 90 jaar FIT/BP Shirt.

Globaal zal het programma (tijden onder voorbehoud) er als volgt uitzien:

Zaterdag 27 oktober
09:30 Ontvangst deelnemers + uitdelen FIT/BP Shirt
10:00 Training 1 
12:00 Topsport lunch 
12:45 Training 2 
14:15 Training 3 
15:30 Ophalen deelnemers

Zondag 28 oktober
09:30 Ontvangst deelnemers 
10:00 Training 1 
12:00 Topsport lunch 
12:45 Training 2 
14:15 Training 3 
15:30 Ophalen deelnemers

De kosten voor dit kamp zijn normaal gesproken 200,—. In samenwerking met onze sponsoren en vanwege het lustrum zijn we in staat om de kosten te beperken tot maximaal 40,— per deelnemer. Voor trainers is deelname gratis, voor jeugdtrainers die als speler de middag meedoen zijn de kosten 30,— en van keepers en spelers vragen we een bijdrage van 40,—. Hierbij zijn het shirt en lunch inbegrepen. 

Wij hopen jou ook te zien. Tot in de herfstvakantie! Schrijf je nu in.

 
 


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren