Vandaag jarig

Juliette Hissink
Mia Jane Meyer

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

TeamsSponsorportaal


Welkom in het SponsorPortaal, het digitale platform waarin wij met trots onze sponsors presenteren.

Binnen het SponsorPortaal vind je, naast contact- en bedrijfsinformatie van onze sponsors ook zeer interessante acties. 


Overzicht van al onze sponsors

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. 


Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors. 


Zelf sponsor worden?

Wil je ook sponsor worden van FIT en je organisatie presenteren aan onze 1.100 leden? Neem dan contact op met Leon Hooghof van de sponsorcommissie: [email protected] / 06-10401554. Zie verder http://www.sponsorportaal.nl/amhc-fitKleding / teamsponsoring

Afgelaste Wedstrijden
0 thuiswedstrijd(en)
0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
Opleidingscommissie: Aanbod voor jeugd-, startende én ervaren coaches
22-7-2018

Opleiding en ontwikkeling van onze eigen jeugd- en oudercoaches staat hoog in ons vaandel. Voor jeugd- en oudercoaches heeft de opleidingscommissie voor de eerste maanden van het seizoen een vijftal avonden gepland.
  
Noteer alvast in de agenda en houdt deze avonden vrij. Laat je informeren, inspireren en meenemen in de actuele visie en ideeën over hockey coaching, door ervaren professionals uit zowel eigen gelederen als daarbuiten.


Woensdag 12 september, 20:00 - 22:00 uur:
Ervaren coaches door Vincent van Muijden
Deel 1

Vincent van Muijden, ervaren coach van 1e lijns jeugd - en senioren teams bij clubs als Hurley, Amsterdam en Pinoké en sinds twee jaar trainer/coach van onze eigen vers gepromoveerde Heren 1, neemt ervaren coaches mee in de wereld van hockeycoaching. 

Donderdag 13 september, 20:00 - 22:00 uur:
Startende coaches door Hans Wessel en Gert Meinardi
Deel 1

Hans Wessel (arbitrage en coach - de - coach) en Gert Meinardi (HT2 trainer en oud - Topsporter) informeren op soepele en toegankelijke wijze startende coaches over de basis van het coaches van een jeugdteam. 

Vrijdag 14 september, 20:30 - 22:00 uur:
Jeugdcoaches door Kim de Jonge en Jan Willem Boerrigter

Te mooi om te missen: Kim de Jonge en (hij maakt er nog tijd voor; vlak voor vertrek naar NZ) Jan Willem Boerrigter trappen samen het jeugdcoaching seizoen af met een vlotte avond boordevol weetjes, do's en don'ts waar zelfs de pittig ervaren jeugdcoach toch ook nog even behoorlijk van op zal kijken. 

Maandag 15 oktober, 19:30 - 22:00 uur:
Startende coaches door Rogier Beliën
Deel 2

Verdiepende bijeenkomst als vervolg op de bijeenkomst Coaching voor startende coaches van 13 september. Stuur van tevoren je vragen, dilemma's en opmerkingen, zodat deze avond er één wordt voor en door de coaches. Stuur aan: [email protected] 

Aan de slag met actuele thema's en prangende vragen rechtstreeks vanaf het hockeyveld door naar de man met de kennis in huis: Rogier Beliën. Rogier is verbonden aan onze club en is daarnaast vanuit zijn bedrijf Bureau Goals actief voor verschillende opdrachtgevers  - waaronder de KNHB.

Maandag 5 november, 19:30 - 22:00 uur:
Ervaren coaches door Rogier Beliën
Deel 2

Verdiepende bijeenkomst als vervolg op de bijeenkomst Coaching voor ervaren coaches van 12 september. Stuur van tevoren je vragen, dilemma's en opmerkingen, zodat deze avond er één wordt voor en door de coaches. Stuur aan: [email protected] 


Aan de slag met actuele thema's en prangende vragen rechtstreeks vanaf het hockeyveld door naar de man met de kennis in huis: Rogier Beliën. Rogier is verbonden aan onze club en is daarnaast vanuit zijn bedrijf Bureau Goals actief voor verschillende opdrachtgevers  - waaronder de KNHB.

 

 
 


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren