headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

BP/FIT lustrumkamp met toppers Teun Rohof en Sanne Koolen!

1 10 2018
BP/FIT lustrumkamp komt steeds dichterbij.. Alweer twee toppers vastgelegd; Teun Rohof en Sanne Koolen!

Teun Rohof speelde meerdere jaren voor de Nederlandse nationale ploeg en won vele prijzen waaronder brons tijdens de World Cup 2010 in India. Teun speelt nu voor de hockeyvereniging AH & BC gevestigd in Amsterdam. Hij speelt al zijn 12e seizoen voor het eerste herenteam en heeft drie landskampioenschappen behaald in de Hoofdklasse. Naast zijn prestaties op het veld, is Teun ook een zaalhockeyspeler van wereldklasse! Teun speelt sinds 2007 in het Nederlands zaalhockeyteam en behaalde goud tijdens de World Cup Indoor 2015 en werd tien keer kampioen van de Hoofdklasse Indoor.


Teun Rohoff is de hele zondag aanwezig om zijn trucs en tips op je over te brengen.


Sanne Koolen verruilde zeven jaar geleden Union voor Den Bosch, met de laatste werd ze al vier keer landskampioen. Toen ze vanuit de jeugd doorstroomde naar Dames 1, leerde trainer Van den Assem haar kennen als ‘een lief meisje’. Een jonge speelster met veel talent, die nog wel iets te gereserveerd kon zijn.


Als je haar nu met haar onschuldige blik over het veld ziet huppelen, verwacht je nog altijd niet direct dat er een goede verdediger in haar schuilt. Maar wanneer ze sluw een bal van een aanvaller afpakt, weet je wel beter. ‘Ik durf wel te zeggen dat Sunny één van de beste verdedigers van Nederland is’, zegt Pien Sanders, teamgenoot en een goede vriendin van Koolen, die hoog in haar Whatsapplijst staat. ‘Je hebt een onderling duel niet zomaar van haar gewonnen. Op de training van Den Bosch vinden alle aanvallers haar irritant. Lomp is ze niet. Ze krijgt bijna nooit een kaart. Ze pakt gewoon clean die ballen van je af."


Sanne speelt nu haar alweer haar vijfde seizoen bij Den Bosch, waar zij tot nu toe vier landstitels behaalde. Afgelopen zomer won Sanne met het Nederlands Dames elftal goud op het Wereld Kampioenschap in Londen en ze heeft inmiddels 22 interlands gespeeld. 


Sanne komt zaterdag helemaal uit Den Bosch om haar koele wijze van verdedigen aan je te tonen.


Bijlage

JA1 wint toptoernooi in Eindhoven!

De Jongens A1heeft in het pinksterweekend de eerste plaats bemachtigd op een ijzersterk bezet [...]

zondag 30 juni open dag voor stoere jongens (4 t/m 9 jaar)

VOOR: jongens van 4 tot 9 jaar
WAT: leuke hockeyactiviteiten [...]

HULP NODIG VAN IEDEREEN: Keepster Dames 1 gezocht!

Beste leden van FIT,  Het zal je niet ontgaan zijn, ons Dames 1 is gepromoveerd naar de [...]

FIT AGENDA

29-6 Kies Je Klus - Junioren/E8 teams ...
30-6 Kies je Klus Jongste E6 tallen - ...