headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

BP/FIT lustrumkamp met toppers Teun Rohof en Sanne Koolen!

1 10 2018
BP/FIT lustrumkamp komt steeds dichterbij.. Alweer twee toppers vastgelegd; Teun Rohof en Sanne Koolen!

Teun Rohof speelde meerdere jaren voor de Nederlandse nationale ploeg en won vele prijzen waaronder brons tijdens de World Cup 2010 in India. Teun speelt nu voor de hockeyvereniging AH & BC gevestigd in Amsterdam. Hij speelt al zijn 12e seizoen voor het eerste herenteam en heeft drie landskampioenschappen behaald in de Hoofdklasse. Naast zijn prestaties op het veld, is Teun ook een zaalhockeyspeler van wereldklasse! Teun speelt sinds 2007 in het Nederlands zaalhockeyteam en behaalde goud tijdens de World Cup Indoor 2015 en werd tien keer kampioen van de Hoofdklasse Indoor.


Teun Rohoff is de hele zondag aanwezig om zijn trucs en tips op je over te brengen.


Sanne Koolen verruilde zeven jaar geleden Union voor Den Bosch, met de laatste werd ze al vier keer landskampioen. Toen ze vanuit de jeugd doorstroomde naar Dames 1, leerde trainer Van den Assem haar kennen als ‘een lief meisje’. Een jonge speelster met veel talent, die nog wel iets te gereserveerd kon zijn.


Als je haar nu met haar onschuldige blik over het veld ziet huppelen, verwacht je nog altijd niet direct dat er een goede verdediger in haar schuilt. Maar wanneer ze sluw een bal van een aanvaller afpakt, weet je wel beter. ‘Ik durf wel te zeggen dat Sunny één van de beste verdedigers van Nederland is’, zegt Pien Sanders, teamgenoot en een goede vriendin van Koolen, die hoog in haar Whatsapplijst staat. ‘Je hebt een onderling duel niet zomaar van haar gewonnen. Op de training van Den Bosch vinden alle aanvallers haar irritant. Lomp is ze niet. Ze krijgt bijna nooit een kaart. Ze pakt gewoon clean die ballen van je af."


Sanne speelt nu haar alweer haar vijfde seizoen bij Den Bosch, waar zij tot nu toe vier landstitels behaalde. Afgelopen zomer won Sanne met het Nederlands Dames elftal goud op het Wereld Kampioenschap in Londen en ze heeft inmiddels 22 interlands gespeeld. 


Sanne komt zaterdag helemaal uit Den Bosch om haar koele wijze van verdedigen aan je te tonen.


Bijlage

Betaling van de contributie

Beste leden,
Ook dit seizoen werken we voor de inning van de contributie [...]

5 november - bijeenkomst voor ervaren coaches door Vincent van Muijden

Na de eerste leerzame avond voor ervaren coaches op 7 september jl. en de eerste gespeelde [...]

27 oktober vanaf 16:00 uur afscheid Jan Willem Boerrigter

Beste jeugdleden, teamgenoten, senioren en ouders, Onze zeer gewaardeerde hoofdtrainer, [...]

FIT AGENDA

22-10 KidsActief Herfstkampen
27-10 BP FIT Lustrumkamp 90 jaar FIT
30-10 scheidsrechter examen
31-10 scheidsrechter examen