headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

5 november - bijeenkomst voor ervaren coaches door Vincent van Muijden

20 10 2018
Na de eerste leerzame avond voor ervaren coaches op 7 september jl. en de eerste gespeelde wedstrijden door de teams, is het op maandag 5 november tijd van 19:30 - 21:30 uur, voor de tweede; de verdiepende bijeenkomst. De informatie avond op 7 september gemist? Geen probleem. Sluit gerust aan en stel je vragen.

De avond is bedoeld voor ervaren coaches van jeugdteams F t/m A. Vincent van Muijden, met jarenlange coaching - ervaring, ook op landelijk niveau én inspirerend coach van onze gepromoveerde Heren 1, deelt op deze avond zijn expertise en ervaring.

Gezien de wens van Vincent inhoudelijk en accuraat aan te kunnen sluiten bij de aanwezige deelnemers, geldt het vriendelijke doch dringende verzoek, om je hiervoor aan te melden via [email protected]. Hartelijk dank alvast!

Opleiding en ontwikkeling van onze eigen jeugd- en oudertrainers én jeugd- en oudercoaches staat hoog in ons vaandel. Laat je informeren, inspireren en meenemen in de actuele visie en ideeën over hockeycoaching en - training, door ervaren professionals uit zowel eigen gelederen als daarbuiten. De opleidingscommissie van FIT biedt diverse activiteiten aan, met als doel de kwaliteit van onze trainers en coaches actief en continue te ontwikkelen. Dit doen we in de vorm van laagdrempelige workshops, informatieavonden en korte basiscursussen tot aan officiële opleidingstrajecten in samenwerking met de KNHB.

Teamroosters Zaalhockey Trainingen

Het trainingsschema is aangevuld, voor de periode na de kerstvakantie tot het einde van de [...]

Hand-out Masterclass Zaalhockey 8-tallen

Voor alle aanwezigen, geïnteresseerden en liefhebbers  - al dan niet aanwezig -  bij de [...]

Jeugd veldtrainingen in de Winter

De najaarscompetitie loopt ten einde. Deze week zijn voor de jeugd de zaaltrainingen begonnen. [...]

FIT AGENDA

30-1 Opleiding HT2 #3