headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Betaling van de contributie

22 10 2018
Beste leden,

Ook dit seizoen werken we voor de inning van de contributie weer samen met ClubCollect. Een dezer dagen ontvangen jullie een email van ClubCollect.
 
ClubCollect heeft een proces ontwikkeld dat veel acties van de contributie-inning automatiseert, zoals het versturen van facturen, betaalverzoeken en herinneringen via sms en per post. Circa 800 andere (sport)verenigingen werken ook samen met ClubCollect. Voor zowel de vereniging als de leden zijn er veel voordelen.

Hoe werkt het?

ClubCollect is geen incassobureau, maar neemt het facturerings- en inningsproces uit handen. 

Binnenkort ontvang je via je e-mail een betaalverzoek van ClubCollect. In deze email staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina krijg je een betaalkeuze aangeboden: betaling ineens of betaling in drie termijnen:
  • Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL of via automatische incasso.
  • Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt er een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht. Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aankondiging zodat je altijd tijdig op de hoogte bent en ervoor kunt zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat.
Om dit mogelijk te kunnen maken zullen enkele persoonsgegevens met ClubCollect worden gedeeld zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen niet worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com/nl/ members. Als je vragen hebt, laat het me weten. Ook ClubCollect staat hier altijd voor tot je beschikking.

CHECK de komende de dagen daarom je email en je mappen voor spam en/of ongewenste email, want in sommige gevallen verdwijnt de mail daar in.

Beste OUDERS: mogelijk komt de mail binnen in de inbox van je kind (als dat voor je kind het bij FIT bekende email adres is). Gelieve dat ook in de gaten te houden.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met sportieve groet,

Léon Hooghof
Penningmeester

Teamroosters Zaalhockey Trainingen

Het trainingsschema is aangevuld, voor de periode na de kerstvakantie tot het einde van de [...]

Hand-out Masterclass Zaalhockey 8-tallen

Voor alle aanwezigen, geïnteresseerden en liefhebbers  - al dan niet aanwezig -  bij de [...]

Jeugd veldtrainingen in de Winter

De najaarscompetitie loopt ten einde. Deze week zijn voor de jeugd de zaaltrainingen begonnen. [...]

FIT AGENDA

30-1 Opleiding HT2 #3