headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Zaalhockey organisatie trainingen en wedstrijden

26 11 2018
Het zaalseizoen is afgelopen weekend weer begonnen. Via teambegeleiders of andere kanalen heeft iedereen de nodige informatie ontvangen over locaties en en tijden voor trainingen en wedstrijden en het benodigde verplichte materiaal kunnen ophalen.

Ieder jaar is het organiseren van de zaalhockeycompetitie en de trainingen weer een hele opgave. Er is ook maar weinig tijd tussen bekend worden van zalen en wedstrijden en de daadwerkelijke start van trainingen en competities. Daarbovenop is er al jaren te weinig zaalcapaciteit voor zaalhockey in Amsterdam. Alle hockeyclubs uit Amsterdam die geen eigen zaal hebben -zo ook FIT- delen de schaarse zalencapaciteit die de gemeente beschikbaar stelt per ingeschreven zaalhockeyteam. We hebben het dus te doen met de ons ter beschikking gestelde tijden en locaties. Daaraan is niets te veranderen.

Onze zaalhockeycommissie heeft samen met de wedstrijdsecretariaten de enorme puzzel van trainingen en wedstrijden gelegd. Zaaltijden en locaties zijn weer gekoppeld aan beschikbare trainers voor die momenten en teams. Dit betekent dat we de komende weken elkaar tegenkomen op de meest bijzondere locaties en tijdstippen! En dat dit van ons allen een flinke dosis flexibiliteit vraagt: tijdig aanwezig zijn (denk aan parkeren), helpen met balken klaarleggen en opruimen, zaaldiensten, vriendelijk met beheerders omgaan etc. We rekenen op uw positieve inzet.

In ieder geval wensen we alle leden een sportief zaalhockey-seizoen en willen we de zaalhockeycommissie alvast voor alle inspanningen bedanken!

Het bestuur

Contributieverhoging €20 & Opzeggen vóór 1 mei

Contributieverhoging Afgelopen donderdag is de ALV van FIT akkoord gegaan met een [...]

22 april t/m 3 mei geen reguliere jeugdtrainingen

Van 22 april t/m 3 mei zijn er geen reguliere jeugdtrainingen. Indien je toch wilt trainen dien je [...]

Maak nu kennis met de hockey sport en profiteer van de lente aanbieding voor de TRIM hockey

Hockeyen je kinderen en wil je zelf ook wel eens kennismaken met de sport? Zoek je een [...]

FIT AGENDA

Nog geen agenda punten.