headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

KNHB gecertificeerde HT2 opleiding op FIT

5 12 2018

Het wordt al bijna traditie. En een goed teken, dat FIT wederom een enthousiaste, betrokken en gevarieerde groep (aanstaande) trainers uit eigen geleding weet samen te stellen, voor deelname aan de KNHB gecertificeerde trainersopleiding HT2. Dankzij de omvang van de groep FIT - deelnemers, kan de opleiding plaatsvinden op onze éigen club. 

De deelnemersgroep bestaande uit (oud) leden en ouders, neemt deel aan de opleiding welke opleidt tot trainer, voor elftallen in de lijnen ABCD én senioren. De opleiding, welke start op woensdag 12 december,  valt onder de bezielende (bege)leiding van Rogier Beliën. Rogier is als Technisch Manager Jeugd een bekend en vertrouwd gezicht op onze velden. Hij is tevens werkzaam als opleider bij de KNHB, en verzorgt vanuit die rol deze opleiding. De KNHB vindt het belangrijk dat jeugd en senioren training krijgen van gecertificeerde, goed opgeleide trainers en coaches. 

Binnen FIT staat opleiding en ontwikkeling van onze eigen jeugd- en oudertrainers én jeugd- en oudercoaches hoog in ons vaandel. Laat je als coach en als trainer informeren, inspireren en meenemen in de actuele visie en ideeën over hockey coaching en – training. 

De opleidingscommissie van FIT biedt diverse activiteiten aan, met als doel de kwaliteit van onze trainers en coaches actief en continue te ontwikkelen. Dit doen we in de vorm van laagdrempelige workshops, informatieavonden en korte basiscursussen tot aan officiële opleidingstrajecten in samenwerking met de KNHB.


Accommodatienieuws

De afgelopen maanden is er op de achtergrond doorgewerkt om de club gereed te maken voor het nieuwe [...]

OPROEP: Inleveren wisselkeeperstassen vorig seizoen

Afgelopen seizoen zijn niet alle wisselkeeperstassen en niet alle wisselkeepersshirts ingeleverd. [...]

Hockeyplaatjes bij Jumbo

Heerlijk! Ouderwets plaatjes verzamelen van je helden. Jumbo Buikslotermeerplein heeft ons [...]

FIT Agenda

29-8 SponsorCie Overleg
31-8 Oefenwedstrijden Jeugd, tijden vo...