headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

KNHB gecertificeerde HT2 opleiding op FIT

5 12 2018

Het wordt al bijna traditie. En een goed teken, dat FIT wederom een enthousiaste, betrokken en gevarieerde groep (aanstaande) trainers uit eigen geleding weet samen te stellen, voor deelname aan de KNHB gecertificeerde trainersopleiding HT2. Dankzij de omvang van de groep FIT - deelnemers, kan de opleiding plaatsvinden op onze éigen club. 

De deelnemersgroep bestaande uit (oud) leden en ouders, neemt deel aan de opleiding welke opleidt tot trainer, voor elftallen in de lijnen ABCD én senioren. De opleiding, welke start op woensdag 12 december,  valt onder de bezielende (bege)leiding van Rogier Beliën. Rogier is als Technisch Manager Jeugd een bekend en vertrouwd gezicht op onze velden. Hij is tevens werkzaam als opleider bij de KNHB, en verzorgt vanuit die rol deze opleiding. De KNHB vindt het belangrijk dat jeugd en senioren training krijgen van gecertificeerde, goed opgeleide trainers en coaches. 

Binnen FIT staat opleiding en ontwikkeling van onze eigen jeugd- en oudertrainers én jeugd- en oudercoaches hoog in ons vaandel. Laat je als coach en als trainer informeren, inspireren en meenemen in de actuele visie en ideeën over hockey coaching en – training. 

De opleidingscommissie van FIT biedt diverse activiteiten aan, met als doel de kwaliteit van onze trainers en coaches actief en continue te ontwikkelen. Dit doen we in de vorm van laagdrempelige workshops, informatieavonden en korte basiscursussen tot aan officiële opleidingstrajecten in samenwerking met de KNHB.


Contributieverhoging €20 & Opzeggen vóór 1 mei

Contributieverhoging Afgelopen donderdag is de ALV van FIT akkoord gegaan met een [...]

22 april t/m 3 mei geen reguliere jeugdtrainingen

Van 22 april t/m 3 mei zijn er geen reguliere jeugdtrainingen. Indien je toch wilt trainen dien je [...]

Maak nu kennis met de hockey sport en profiteer van de lente aanbieding voor de TRIM hockey

Hockeyen je kinderen en wil je zelf ook wel eens kennismaken met de sport? Zoek je een [...]

FIT AGENDA

Nog geen agenda punten.