headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Jeugdteams 2019 2020

14 6 2019
Beste jeugdspelers en -speelsters seizoen 2019-2020,

De teamindeling voor jeugdteams seizoen 2019-2020, vinden jullie achter de inlog "mijnfit”. Deze is alleen inzichtelijk voor leden. 
Hoe je inlogt en de documenten kan vinden wordt uitgelegd in de bijlage. Je ontvangt de indeling ook per mail. 
Alle categorieën zijn bekend.

De Technische Staf Jeugd heeft op basis van haar beoordelingen en evaluaties met trainers en/ of coaches getracht een zo goed mogelijk beeld van alle spelers en speelsters te verkrijgen. Daarna heeft zij samen met de betrokken lijncoördinatoren, onder verantwoordelijkheid van de Technische Commissie Jeugd, een teamindeling voor komend seizoen gemaakt. 
Bij deze indeling is rekening gehouden met instroom van nieuwe leden, opzeggingen, vriendschapsverzoeken en een zo optimaal mogelijk grootte van de teams in relatie tot het aantal beschikbare spelers per leeftijdscategorie. Uiteindelijk is er een teamindeling tot stand gekomen waarvan wij hopen dat zij zo goed mogelijk recht doet aan ieders spelbeleving en sociale wensen. 

Het moge duidelijk zijn dat de jaarlijkse totale teamindeling van ruim 800 jeugdleden een zeer complex geheel vormt waarin soms helaas ook keuzes gemaakt moeten worden. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om volledig aan ieders persoonlijke wensen of verwachtingen tegemoet te komen. Wij vragen jullie begrip hiervoor. 

Mocht je, na bovenstaande gelezen te hebben, als speler of speelster toch behoefte hebben aan een nadere toelichting met betrekking tot het team waarin jij bent ingedeeld, dan kan dat uiteraard. Om tot een goede en zorgvuldige communicatie hierin te komen worden vragen m.b.t. jouw teamindeling alléén in behandeling genomen als je deze vóór 21-6-2019 schriftelijk indient via dit formulier: https://forms.gle/CRVBBJATmzYw9Sjw5
We zorgen dan dat je vóór 8-7-2019 een reactie krijgt. 
Vragen via telefoon, sms, e-mail, WhatsApp etc. kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

In de week van maandag 17 juni starten de trainingen in de nieuwe samenstellingen zodat iedereen nog voor de zomerstop kennis kan maken met zijn of haar nieuwe team. Exacte tijden worden nog gecommuniceerd. 

Op zaterdag 29 juni (ABCD, E8 tallen) en zondag 30 juni (F, E6-tallen) is de jaarlijkse ‘Kies-je-klus’ bijeenkomst voor alle ouders en teamleden.
Wij hopen op een mooi en sportief nieuw seizoen 2019-2020 en wensen iedereen veel plezier in zijn/ haar nieuwe team. 

Technische Staf Jeugd en Technische Commissie Jeugd 

 

Bijlage

Bestuursnieuws

Beste Leden, 
Nu het nieuwe seizoen goed is begonnen en iedereen weer [...]

Gebruik van het clubhuis, kantine, bar en keuken

Het hockeyseizoen 2019-2020 is gestart. Dat betekent dat de barcommissie vanaf dat weekend de [...]

Spelregelcafés!!! Schrijf je in!

Ook dit jaar organiseert de KNHB weer spelregelcafés. Ervaren bondscheidsrechters vertellen [...]

FIT Agenda

23-9 Coachavond ABCD 11 TALLEN voor co...
24-9 spelbegeleiden van 3,6 en 8 tallen
26-9 SponsorCie Overleg
30-9 KNHB Spelregelcafe