headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Hockeyplaatjes bij Jumbo

18 6 2019
Heerlijk! Ouderwets plaatjes verzamelen van je helden. Jumbo Buikslotermeerplein heeft ons benaderd voor een lokale hockeyplaatjesactie waarin onze eigen #strijdersuitnoord te verzamelen zijn. Dat is toch een droom van veel AMHC FIT-spelers die nu werkelijkheid wordt! Hockeyplaatjes van jezelf en andere #strijdersuitnoord zijn in het najaar van 2019 verkrijgbaar bij Jumbo Buikslotermeerplein. Wij zien in deze actie een geweldige kans onze vereniging extra te promoten.

De fotosessies zullen aan het begin van het nieuwe seizoen plaats gaan vinden. Houd onze website goed in de gaten om te zien wanneer jouw team wordt verwacht. 

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze hockeyplaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai hockeyplaatje te maken hebben we voor deze actie wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw hockeyplaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wilt laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen? Ga dan naar: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-amhc-fit/ en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Let op! Maak je toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail. Deze kan nog wel eens in de ‘spam’ terecht komen.

Wil jij meehelpen om dit project tot een succes te maken? Meld je aan via [email protected], dan zullen we samen overleggen wat jouw bijdrage kan zijn.

AMHC-FIT,
Sponsorcommissie
Jurriaan van Heese
Leon Hooghof
Mathieu Grob
Eltje de Klerk

Vernieuwd FIT Logo op FIT kledinglijn

Met ingang van het nieuwe seizoen komt het vernieuwde fullcolor logo op de FIT kledinglijn. Het [...]

Sponsorcontract VBVB ICT verlengd

Onze zeer gewaardeerde sponsor van de jongste jeugd nu ook langs het veld zichtbaar! [...]

Hockeyplaatjes bij Jumbo

Heerlijk! Ouderwets plaatjes verzamelen van je helden. Jumbo Buikslotermeerplein heeft ons [...]

FIT AGENDA

Nog geen agenda punten.