headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Kanjer van de week voor Dames 1

5 9 2019
Wil jij onze Kanjer van de Week zijn? 
Dames 1 zoekt enthousiaste M8E-meiden! 
Wat betekent het om kanjer van de week te zijn bij Dames 1? Op een zondag dat Dames 1 thuis speelt (de eerste keer is al ‪15 september‬!) word je in FIT-tenue ‪om 11.30 uur‬ op de club verwacht. Je wordt opgevangen door Eva en Marisa, speelsters van dames 1, en krijgt een super sportief en opvallend oranje kanjershirt. Vervolgens ben je aanwezig bij de teambespreking, waar je een een leuke mop of raadsel mag vertellen. Tijdens de voorbereiding loop je mee warm op het veld met alle speelsters van Dames 1. Zorg dat je ouders er dan zijn om een paar leuke foto's te maken, want dat mag natuurlijk! Tijdens het inspelen van Dames 1 mogen de kanjers van de week op het kleine veldje oefenen voor het grote moment: scoren bij de tegenstander vóór de start van de wedstrijd! Tijdens de wedstrijd zelf hopen we natuurlijk dat je ons zo hard mogelijk aanmoedigt, want we kunnen je hulp goed gebruiken nu we in de 3e klasse spelen.

Na de wedstrijd ben je bij de verkiezing van de 'speelster van de wedstrijd' en krijg je de handtekeningen van alle speelsters op je nieuwe shirt. Daarna heb je hopelijk veel trek en kun je gezellig met ons mee lunchen. 
 
Het is fijn als tenminste een van je ouders ook bij FIT aanwezig is tijdens het inspelen en om te helpen ons aan te moedigen tijdens de wedstrijd.

De meiden die al eens kanjer van de week zijn geweest, vonden het allemaal erg leuk. Bekijk de super ervaringen van Kanjers op onze Facebookpagina (https://m.facebook.com/FIT-Dames-1-1056334081091507/?tsid=0.3066864477808182&source=result) of onze Instagram (https://www.instagram.com/fitdames1/).

Speel je in een ME8-team en lijkt het je leuk om binnenkort onze Kanjer van de Week te zijn? Laat je ouders dan vóór woensdag 11 september een mailtje sturen naar [email protected]
Laat in je mailtje even weten of je ‪op 15 september‬ al zou kunnen, want dan kunnen we daar rekening mee houden voor de indeling.
We horen graag van je!! 

Sportieve groeten en hopelijk tot ziens, 
Eva en Marisa namens Dames 1

Oliebollentoernooi 29 december 2019

Om het jaar gezellig hockeyend met elkaar af te sluiten, organiseren we dit jaar weer [...]

Gespreksavond jeugdteams 13 dec a.s.

Wie: alle trainers en coaches van jeugdteams
Wat: 15 minuten gesprekken tussen [...]

FIT Business Borrel in Dok du Nord smaakt naar meer

AMHC FIT is dé hockeyclub van Amsterdam-Noord en brengt mensen bij elkaar. Op het veld, [...]

FIT Agenda

10-12 Kerstdiner Trim Dinsdag
11-12 Trekking Grote Clubactie + Superlot
13-12 Gespreksavond jeugdteams
13-12 Ontvangst fysieke cheque Grote Cl...
14-12 Kerstdiner C1/C2/C3