headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Gebruik van het clubhuis, kantine, bar en keuken

12 9 2019
Het hockeyseizoen 2019-2020 is gestart. Dat betekent dat de barcommissie vanaf dat weekend de bar weer bemant op de zaterdagen en zondagen. Ook op de woensdagen en vrijdagen is de bar bemant tijdens de trainingen van de jongste jeugd. Daarnaast worden er op de wedstrijddagen teams ingepland, die bardiensten draaien ter ondersteuning van de leden van de barcommissie. Zonder deze inzet is het niet mogelijk de bar goed te beheren. Dank hiervoor.

De bar is een belangrijke ontmoetingsplaats en bron van inkomsten voor de club. We zijn er trots op dat we dat in eigen beheer kunnen doen en zo kunnen bijdragen aan onze cultuur. Bij FIT hebben we besloten dat de gehele contributie besteed wordt aan hockeytechniek en dat de baromzet de overige kosten moet dekken voor accommodatie, clubhuis en dergelijke. Dat is een stevige ambitie. Daarnaast willen we graag kwaliteit leveren die verantwoord, lokaal en duurzaam is. Onder andere onze broodjes en croissants komen van de verse bakker in Landsmeer en zijn zonder broodverbeteraars gemaakt. Onze disposables zijn biologisch afbreekbaar en onze dranken hebben geen of een verlaagde hoeveelheid suiker. Dit jaar hebben we ons contract met Bocca vernieuwd en gebruiken we betere bonen en zijn we overgestapt op de April thee van Bocca.

Het clubhuis en de bar kunnen in het weekend ook gebruikt worden door teams voor hockeygebonden activiteiten. Het gebeurt bijvoorbeeld regelmatig dat JA1 blijft eten na een thuiswedstrijd, in de kersttijd dat teams kerstdiners organiseren of dat er seizoenafsluitende feestjes zijn. We juichen dit gebruik van harte toe. Wel willen we van tevoren op de hoogte zijn om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen.

Stuur altijd een mail aan [email protected] als je iets wilt organiseren in het clubhuis. Het liefst twee weken van te voren. Zonder toestemming en afspraken vooraf kan er helaas niets georganiseerd worden.

Tot ziens op de club!
De barcommissie

Booking en Expedia - ook voor vakantie in de buurt

Op Booking staan bijna 20.000 hotels en accommodaties in Nederland vermeld. Als jij dit jaar ook [...]

Nieuws voor de jeugd

Beste jeugdleden en ouders,
In de bijlage een uitgebreid bericht over:  - [...]

Nieuw terras krijgt vorm

Ons terrasmeubilair heeft haar beste tijd gehad. We hebben de grote Clubactie gebruikt om fondsen [...]

FIT Agenda

Nog geen agenda punten.