headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Gebruik van het clubhuis, kantine, bar en keuken

12 8 2020
Het hockeyseizoen 2020-201 is gestart. Vanwege de Coronamaatregelen ziet het seizoen er niet alleen op het terrein, maar ook in het clubhuis anders uit dan andere jaren. De bar is in het weekend geopend, maar het zitgedeelte en het terras zijn gesloten. Op doordeweekse dagen is de bar ook gesloten.

Het is dan ook niet mogelijk om lunches of borrels voor ouders of teams te organiseren op het terrein. Wel is het mogelijk om voor, na of tijdens de wedstrijd een drankje of iets te eten te bestellen. 

In het clubhuis zijn looproutes aangegeven. Dat geldt ook voor de bar. De ingang van het clubhuis is verplaatst naar het terras. Vandaar zijn de routes met pijlen op de grond aangegeven. Bij de bar werken we ook anders. Er is eerst een loket waar je je bestelling opgeeft en betaalt. Daarna loop je door naar het tweede loket, waar je bestelling wordt klaar gezet. Verder werken we met minder mensen vanaf vaste posities. 

De barcommissie zal vanaf 22 augustus de bar weer bemensen op de zaterdagen en zondagen. Daarbij worden er op de wedstrijddagen teams ingepland, die bardiensten draaien ter ondersteuning van de leden van de barcommissie. Zonder deze inzet is het niet mogelijk de bar goed te beheren. 

De bar is een belangrijke ontmoetingsplaats en bron van inkomsten voor de club. We zijn er trots op dat we dat in eigen beheer kunnen doen en zo kunnen bijdragen aan onze cultuur. 

Bij FIT hebben we besloten dat de gehele contributie wordt besteed aan hockeytechniek en dat de baromzet de overige kosten moet dekken voor accommodatie, clubhuis en dergelijke. Dat is een stevige ambitie. Daarnaast willen we graag kwaliteit leveren die verantwoord, lokaal en duurzaam is. 

Onder andere onze broodjes komen van de verse bakker in Landsmeer en zijn zonder broodverbeteraars gemaakt. Onze disposables zijn biologisch afbreekbaar en onze dranken hebben geen of een verlaagde hoeveelheid suiker.

Wil je iets organiseren of heb je vragen? Stuur een mail aan [email protected] als je iets wilt organiseren in het clubhuis of op het terrein. Zonder toestemming en afspraken vooraf kan er helaas niets georganiseerd worden.

Tot ziens op de FIT!

Corona maatregelen AMHC FIT

Actuele Corona instructies & protocol AMHC FIT Jeugd & Senioren
[...]

Scheidsrechter examen

De scheidsrechterexamens komen er weer aan. LET OP:  ivm Corona kun je alleen maar meedoen als [...]

Nieuwe hoofdsponsor H1 en D1: KPO Planontwikkeling

Onze club heeft een mooie traditie opgebouwd met betrokken, regionale sponsors. Dichtbij huis, [...]

FIT Agenda

21-9 Coachavond E8-tallen
23-9 Scheidsrechter examen
24-9 Scheidsrechter examen
28-9 Hoe bereik ik ieder kind?
29-9 Scheidsrechter examen