headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Bestuursnieuws

14 9 2019

Beste Leden, 

Nu het nieuwe seizoen goed is begonnen en iedereen weer lekker aan het hockeyen is, is het tijd voor intern nieuws. Onze voorzitter Willem van Heijningen heeft besloten na 4 seizoenen de bestuurshamer neer te leggen.

Zie onderstaand bericht:

Ik heb besloten om te stoppen met het bestuur van onze hockeyvereniging en leg dus mijn taken als voorzitter neer. Drie en een half jaar geleden ben ik aangetreden als voorzitter van onze hockeyclub. Met mijn collega bestuursleden en alle vrijwilligers heb ik me ingezet om een hockeyvereniging te zijn en te blijven waar de leden de koers bepalen. Waar iedereen zich thuis kan voelen en aandacht krijgt. Waar ruimte is voor plezier en prestatie. We hebben geprobeerd om meer vrijwilligers actief te krijgen om het vele werk dat er is te doen en onze club in vele opzichten te laten groeien. Volgens mij hebben we het werk van onze voorgangers goed voortgezet en veel bereikt.

"Zoveel hoofden, zoveel zinnen”. Natuurlijk zijn er tussen de mensen ook verschillen van mening en discussies. Die zijn ook goed en nodig. Zo ook binnen de vereniging en het bestuur. Over een aantal punten blijkt een verschil van inzicht, dat terugkerend is en veel energie kost. Dat brengt ons en de vereniging niet verder. Teken dat het tijd is om te stoppen.

Ik wens het bestuur en straks mijn opvolger veel plezier en wijsheid in het werk onze vereniging verder te laten groeien.

We zijn als club en als mede-bestuursleden ongelooflijk dankbaar voor de enorme toewijding en visie waarmee Willem heeft geholpen de groei van onze club vorm te geven. Een club waar iedereen zich thuis kan voelen en waar ruimte is voor prestatie en plezier. Een club waar we als vrijwilligers allemaal aan bijdragen en waar we als leden samen de koers kunnen bepalen.

4 jaar geleden ben ik samen met Willem het bestuur in gestapt (toen als penningmeester) en ik heb gezien hoe bevlogen hij is gaan bouwen aan een bredere vrijwilligersbasis, te beginnen bij het bestuur, en daar hebben we de afgelopen jaren een goed team gesmeed. 

Door de club gesprekken te organiseren, op basis waarvan we onze visie voor de toekomst hebben ontwikkeld en de introductie van de KiesjeKlus. Door zijn intensieve en wijs contact met de gemeente tijdens de spannende fase rond het 4e veld met Kadoelen, waarbij hij stond voor onze club en de veiligheid van onze trainers en leden. De dialoog is gebleven en dat is tevens de basis van de goede samenwerking rond het onderhoud en de vele verbeteringen aan ons prachtige sportcomplex. Maar vooral ook door het plezier te delen binnen de club, bijvoorbeeld door het vrijwilligersdiner te initiëren. Iets wat inmiddels traditie lijkt, maar slechts enkele jaren geleden is bedacht door Willem.

Zeer veel dank!

Daarnaast heeft Niels Koeton (TC Senioren) besloten zijn bestuurstaak ivm werkdruk neer te leggen. Ook Niels willen we heel hartelijk bedanken voor zijn bijdrage in het bestuur. 

Rest ons te vermelden dat het huidige bestuur eensgezind en met veel enthousiasme door wil bouwen op de ingeslagen weg. De komende weken zullen we als bestuur bespreken hoe we ons willen organiseren de komende periode en we zullen tijdens de ALV in het najaar een voorstel doen. De voorzitterstaken worden (ad-interim) waargenomen door Tanja Stam en Jeroen Verberg.

Het bestuur, Tanja Stam (vereniging), Leon Hooghof (penningmeester), Tjibbe Dijk (accommodatie), Jan-Willem Mulder (jeugd) en Jeroen Verberg (secretaris)

Booking en Expedia - ook voor vakantie in de buurt

Op Booking staan bijna 20.000 hotels en accommodaties in Nederland vermeld. Als jij dit jaar ook [...]

Nieuws voor de jeugd

Beste jeugdleden en ouders,
In de bijlage een uitgebreid bericht over:  - [...]

Nieuw terras krijgt vorm

Ons terrasmeubilair heeft haar beste tijd gehad. We hebben de grote Clubactie gebruikt om fondsen [...]

FIT Agenda

Nog geen agenda punten.