headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Grote Clubactie: Klaar voor de herfstvakantie?

18 10 2019
Volgende week herfstvakantie. Een uitgelezen kans om nog even een tussensprint te maken. Pak je lotenboekje uit het stof, en ga nog even de deuren of (familie)feestjes langs. Verkoop je meer dan 20 loten? Dan hebben we een voucher voor je klaar liggen met mooie kortingsbonnen. Waaronder een tweede kaartje gratis bij SnowWorld. Een leuk uitje in de herfstvakantie!

Vergeet dan niet dat je ook makkelijk via de sociale media je loten kan verkopen aan familie, vrienden, buren en collega’s. Knip en plak de onderstaande tekst:

De Grote Clubactie is weer van start gegaan! Voor mijn club AMHC FIT verkoop ik loten, zodat we een gastvrij en gezellig terras kunnen maken. Wil je een lot kopen voor € 3,- per stuk en zo mijn club steunen? Je maakt dan kans op €100.000,-! Via http://toolbox.clubactie.nl/actie/strijdersuitnoord kun je loten kopen. Alvast bedankt!

Weet je wat nóg makkelijker is? Koop met je team een Superlot. Er zijn je al minimaal 5 teams voor gegaan. Download het Superlot via de bijlage. Vul de gegevens in, en stuur een foto ervan, of een ingescand exemplaar naar [email protected].

Meer weten? Of zet je je graag in om deze actie samen met ons tot een groot succes te maken? Neem dan contact op met: [email protected]

AMHC-FIT,
Sponsorcommissie

Jurriaan van Heese
Leon Hooghof
Mathieu Grob
Eltje de Klerk
Jeroen Groenewoud

Bijlage

Booking en Expedia - ook voor vakantie in de buurt

Op Booking staan bijna 20.000 hotels en accommodaties in Nederland vermeld. Als jij dit jaar ook [...]

Nieuws voor de jeugd

Beste jeugdleden en ouders,
In de bijlage een uitgebreid bericht over:  - [...]

Nieuw terras krijgt vorm

Ons terrasmeubilair heeft haar beste tijd gehad. We hebben de grote Clubactie gebruikt om fondsen [...]

FIT Agenda

Nog geen agenda punten.