headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

BLACK FRIDAY: SponsorKliks bij AMHC-FIT

28 11 2019
Een dikke 7000 verenigingen gingen ons al voor. Zij plaatsten een banner van SponsorKliks op de site, welke toegang geeft tot alle grote webwinkels van Nederland. Door vervolgens je bestelling bij deze webwinkels te plaatsen, gaat er een deel van jouw besteding naar onze clubkas. En dat is goed. Het mooie is, dat jij daar niks extra’s voor hoeft te betalen.

Wij introduceren daarom de dag voor Black Friday en aan het begin van feestdagen onze eigen SponsorKliks portaal. En vragen aan jou om daar meteen gebruik van te maken. Want, als je toch al van plan was om bij de grote winkels te bestellen, dan kun je dat dus beter via SponsorKliks doen.

Wij zien dit in eerste instantie als een eenvoudige manier om dit seizoen wat extra inkomsten te genereren. We houden graag de kwaliteit hoog, en gaan de komende periode goed in de gaten houden of dit een methode is waar we als vereniging en jij als lid voordeel bij hebt.

Wil jij meer weten wat SponsorKliks doet en hoe het werkt? Dan is het eigenlijk het makkelijkst om naar de privacy policy te lezen, en de FAQ’s.


Op onze startpagina, vind je tussen de logo’s van onze sponsoren tevens het SponsorKliks logo. Die brengt je direct naar de plek waar je kunt beginnen met winkelen

Meer weten? Of zet je je graag in om deze en andere acties samen met ons tot een groot succes te maken? Neem dan contact op met: [email protected]

AMHC-FIT,
Sponsorcommissie

Jurriaan van Heese
Leon Hooghof
Mathieu Grob
Eltje de Klerk
Jeroen Groenewoud
Leoniek Veldhuis

Start trainen senioren woensdagavond 13 mei + protocol

Beste senioren-spelers en  aanvoerders,
Dat viel vast niet mee, zolang zonder [...]

Jeugdouders en spelers, lees dit uitgebreide protocol goed


Beste ouders/verzorgers en jeugdleden van AMHC FIT, We gaan weer [...]

Teamindeling Jeugd volgend seizoen

De teamindeling voor komend seizoen zal een beetje anders verlopen dan normaal, maar veel blijft [...]

FIT Agenda

28-5 SponsorCie Overleg