headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Teamindeling Jeugd volgend seizoen

22 4 2020 De teamindeling voor komend seizoen zal een beetje anders verlopen dan normaal, maar veel blijft gelukkig ook hetzelfde. De procedure wordt per mail aan alle jeugdspelers of ouders verstuurd en is hier terug te vinden.

Vriendschapsverzoeken
Ook voor komend seizoen kunnen vriendschapsverzoeken worden ingediend. Wil je samen met een vriend(innet)je worden ingedeeld? Geef dat dan duidelijk aan op het formulier:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScH974LoDJ7A2QRsUquo1Nq8sW4Dyccf7PWm23Uzy0NygV3rw/viewform
Let goed op: beide spelers moeten een verzoek indienen, alleen dan is het een geldig vriendschapsverzoek. Ook kunnen maar twee spelers zo’n gekoppeld verzoek indienen. Zorgvuldig indelen is al moeilijk genoeg, we moeten ons beperken tot duo’s. Daarnaast is het verstandig een vriendschapsverzoek op redelijk gelijk niveau in te dienen. Bij ongelijke niveaus, worden beide spelers in het niveau van de minst ontwikkelde speler geplaatst.
Tot slot: we doen ons best alle vriendschappen in eenzelfde team te plaatsen, maar soms lukt dat niet. Dit kan een numerieke reden hebben en soms zijn de niveauverschillen te groot. Dat kan een teleurstelling zijn, bedenk dan dat er gelukkig nog veel meer leuke kinderen en jongeren hockeyen op FIT.

Start trainen senioren woensdagavond 13 mei + protocol

Beste senioren-spelers en  aanvoerders,
Dat viel vast niet mee, zolang zonder [...]

Jeugdouders en spelers, lees dit uitgebreide protocol goed


Beste ouders/verzorgers en jeugdleden van AMHC FIT, We gaan weer [...]

Teamindeling Jeugd volgend seizoen

De teamindeling voor komend seizoen zal een beetje anders verlopen dan normaal, maar veel blijft [...]

FIT Agenda

28-5 SponsorCie Overleg