headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Bestuursnieuws - 22 april

22 4 2020 Beste leden en ouders van leden,
De KNHB heeft op basis van de kabinetsbesluiten gisteravond besloten de competitie per direct te beëindigen. We hielden er in de afgelopen dagen eigenlijk al wel een beetje rekening mee maar het is toch erg jammer dit seizoen zo moet eindigen. Wel is het goed nieuws dat jeugdleden weer mogen gaan trainen. De komende dagen zullen we in samenwerking met de gemeente en op basis van richtlijnen van de KNHB, uitwerken hoe zij weer kunnen gaan trainen op de velden van onze club.
Hoofdtrainers, de Technische Commissie Jeugd en bestuur hebben echt even tijd nodig om uit te zoeken wat de versoepeling van de maatregelen precies betekenen en hoe alles in de praktijk op FIT georganiseerd kan en moet worden. Morgenavond starten we met de voorbereidingen. Zodra er duidelijkheid is informeren we jeugdleden en ouders natuurlijk. Tot die tijd zullen de zoom- trainingen voor de jeugd gewoon doorgaan.

Samen met de technische commissies is het bestuur vanuit de huiskamers actief om onze hockeyclub in deze bijzondere tijd te blijven organiseren. Naast besluiten om verantwoord met onze plichten en financiën om te gaan, werken we samen met de technische staf aan creatieve oplossingen voor de huidige en steeds veranderende situatie, aan verschillende scenario's voor de laatste fase van dit seizoen en aan de voorbereidingen voor seizoen 2020-2021.

Seizoen 2020/21 Plannen, beleid en begroting en uitstel van de ALV
De plannen voor volgend hockey-seizoen zijn in een afrondende fase. Na 1 mei is er duidelijkheid over het aantal leden en daarmee ook over het aantal teams dat volgend seizoen bij FIT zal hockeyen. Met die informatie en duidelijkheid over de duur en de financiële gevolgen van de corona-maatregelen kan de begroting voor volgend seizoen met de betreffende commissies passend worden opgesteld. Zodra de begroting beschikbaar is zullen we deze zo snel mogelijk met alle leden delen.
Zoals eerder in het bestuursbericht van 10 april aangegeven, is de geplande voorjaars-ALV, waar de plannen en begroting voor volgend seizoen aan de leden zouden worden voorgelegd, voorlopig uitgesteld. De KNHB informeert alle clubs zodra duidelijk is hoe een ALV in deze omstandigheden wel kan worden georganiseerd. Binnenkort wordt in de Tweede Kamer hierover een noodwet aangenomen.

Lidmaatschap aankomend studenten
Aankomend studenten, die voor 1 mei nog geen duidelijkheid hebben over hun studieplaatsing en daarom nog niet weten of zij bij FIT kunnen blijven hockeyen, geven dit vóór 1 mei 2020 aan de [email protected] wanneer zij verwachten duidelijkheid te hebben.

Wij wensen jullie allen een goede gezondheid en veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Zorg goed voor elkaar, dan zorgen wij zo goed mogelijk voor FIT.
 
Het bestuur AMHC FIT,
Jeroen Verberg, Tjibbe Dijk, Jan Willem Mulder en Tanja Stam

Corona maatregelen AMHC FIT

Actuele Corona instructies & protocol AMHC FIT Jeugd & Senioren
[...]

Meld je aan: Hoe bereik ik ieder kind? Verdiepingsavond voor trainers en coaches ABCDEF

De Technische Staf Jeugd organiseert op maandag 28 september in ons clubhuis een verdiepingsavond [...]

Scheidsrechter examen

De scheidsrechterexamens komen er weer aan. LET OP:  ivm Corona kun je alleen maar meedoen als [...]

FIT Agenda

28-9 Hoe bereik ik ieder kind?
29-9 Scheidsrechter examen
30-9 Scheidsrechter examen