headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Nieuwe hoofdsponsor H1 en D1: KPO Planontwikkeling

6 9 2020
Onze club heeft een mooie traditie opgebouwd met betrokken, regionale sponsors. Dichtbij huis, dichtbij onze kloppende hockeyharten. De Haas Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen seizoenen onze Heren 1 in de watten gelegd. Namens bestuur, sponsorcommissie en spelers & begeleiding Heren 1 willen wij hen daarvoor nogmaals hartelijk bedanken.

Het afsluiten van deze periode vormt het begin van een nieuwe periode met een nieuwe sponsor. Een sponsor die een oude bekende is van onze club, een sponsor die, zoals het voelt, ‘weer terug is op het honk’. Met trots en plezier werd vanmiddag een – met een warm kloppend hockeyhart – pracht van een sponsorcontract voor de duur van de seizoenen 2020 – 2021 en 2021 - 2022, getekend door Cees van der Meer; directeur eigenaar van KPO Planontwikkeling. Van der Meer over zijn keuze voor FIT:


"Ik vind het leuk en eervol om KPO Planontwikkeling als sponsor te verbinden aan een geweldige club als FIT. De club heeft de afgelopen jaren een totale metamorfose ondergaan. Van een clubje uit Noord met één versleten zand – kunstgrasveld tot de geweldige accommodatie van nu met vier kunstgrasvelden, trainingsveldje en gerenoveerd clubhuis."


Hiermee is een gekoesterde en daardoor ook een verbindende wens in vervulling gegaan. FIT’s beide eerste seniorenteams; zowel Dames 1 als Heren 1 zullen gekleed worden door KPO en voorzien worden van tenues en presentatiepakken. Op de shirts zullen ook de logo’s van vertrouwde sponsors Sport 2000 Banne Sports en Kids Aktief gedrukt zijn. Dit onderstreept en toont de goede en duurzame relatie met beide bedrijven. 
Vind je dit leuk, of wil je meer weten? Stuur je vraag aan: [email protected]

Sport 2000 Teamsport start 1 augustus

Sport 2000 Teamsport start 1 augustus als onze kledingleverancier!
Sport 2000 Teamsport [...]

BP College driedaags PREP Kamp op FIT

De beste voorbereiding voor het nieuwe seizoen? BP College komt deze zomer naar AMHC FIT voor het [...]

Keeperstassen ophalen op 21 augustus

Keeperstassen ophalen op 21 augustus.
Op zaterdag 21 augustus kunnen alle teams hun [...]

FIT Agenda

18-7 Start DEEN Sponsor Actie
29-7 Zomerhockey