headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Grote Clubactie 2020

13 9 2020
Vanaf 19 september zijn we weer van start met de Grote Clubactie 2020. Vorig jaar hebben jullie met z’n allen een recordopbrengst van €5753,60 weten op te halen. Fantastisch. En dat bedrag is gebruikt om het terras een mooie opknapbeurt te geven.

Dit jaar een nieuw doel. Het zou mooi zijn als jullie minimaal €10.000,- weten binnen te halen. En zoals je weet, is dat zo gebeurd. Als elk lid, 4 lootjes van €3,- per stuk weet te verkopen of te kopen, dan zijn we er al. Easypeasy.

Okay! En als jullie de €10.000,- bij elkaar geharkt hebben, wat dan? Nou! Dan wordt dat gebruikt om kleedkamer 4 weer een kleedkamer te laten zijn. En komt er rechts van de hoofdingang een ruimte waar het goed toeven is. Noem het een Vergaderruimte. Een Situation Room. Een Pressure Cooker. Een Scrum Chamber. Een Bestuurshok. Een Trainerskamer. Een FIT-Lab. We zien wel wat het wordt, en misschien hebben jullie wel een goed idee!.

Er moeten gewoon wat meubeltjes, verf, behangetje, gordijnen, whiteboard en lampjes aangeschaft worden. En dat kan dan door jullie inzet, en de recordopbrengst van Grote Clubactie 2020. Daarmee wordt ons clubhuis weer een stukje netter, en aantrekkelijker om te toeven. 

Vind je dit leuk? En wil je graag meehelpen? Stuur je berichtje aan [email protected] 

Corona maatregelen AMHC FIT

Actuele Corona instructies & protocol AMHC FIT Jeugd & Senioren - vanaf 5 juni [...]

Gemeente plaatst fietsnietjes voor uitspelende teams

Onze uitspelende jeugdteams vertrekken altijd vanaf het parkeerterrein bij Mc Donalds. De gemeente [...]

Het Vikingpad is een Fietsstraat. Wat betekent dat?

Het Vikingpad is een fietsstraat. Dat houdt in dat de fietsers op het rode deel in het midden [...]