headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Bestuursnieuws aangepaste maatregelen en besluit zaalhockey

30 9 2020 Beste leden en ouders van leden,

Aangepaste corona-maatregelen
Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september en de daarin aangekondigde maatregelen, is ons sportpark vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur tot 20 oktober alleen toegankelijk voor sporters en is het clubhuis gesloten. Dat betekent dat wij zowel ouders als toeschouwers voorlopig niet mogen toelaten.

Wij doen een dringend beroep op de ouders van onze jeugd om hun kinderen op trainings- en wedstrijddagen bij het hek af te zetten en daar ook weer op te halen.

Clubhuis
Vooralsnog blijven de toiletten en materiaalruimtes in ons clubhuis toegankelijk. Het clubhuis mag verder alleen gebruikt worden door trainers, medewerkers en vrijwilligers die bezig zijn met begeleiding van trainingen/wedstrijden of de organisatie van de club.

Toeschouwers en teambegeleiding
Toeschouwers zijn, voorlopig niet toegestaan op sportaccommodaties. Het doel van de maatregel is om het hockeyen zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen.
Rij-ouders van uitspelende teams worden beschouwd als teambegeleiding en mogen in die hoedanigheid bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dat geldt niet voor eventuele rij-ouders van thuisspelende teams.
Wij verzoeken bezoekende teams om het aantal rij-ouders te beperken tot een maximum van 5 personen per team (incl. spel-/teambegeleider). Het gaat om de ouders die op het rijschema staan, dat door de teambegeleider wordt gemaakt.
Ouders die niet willen dat hun kind bij anderen in een auto zit kunnen hun kind natuurlijk zelf brengen en halen, maar mogen, als zij niet ingedeeld staan in het rijschema, niet het sportterrein op als bezoeker. Kijk hier voor het bericht van de KNHB over dit onderwerp.
We hopen zodra dat weer kan weer ‘kanjers van de week’ bij D1/H1 te kunnen uitnodigen. Helaas kunnen zij er de komende weken niet bij zijn.

Gastheren/vrouwen – ontvangst van teams aan de poort
Op de zaterdagen zullen, net zoals in de afgelopen periode, 2à3 ingeroosterde gastvrouwen/-heren van FIT de thuisspelende teams en bezoekende teams met hun teambegeleiders 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd ontvangen bij de poort.
Verder gelden de reeds bekende corona-maatregelen zoals steeds te vinden in het eerste nieuwsbericht op de FIT-app en website www.amhc-fit.nl.

Mochten er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, brengen wij jullie daarvan direct op de hoogte.

Besluit zaalhockey

Als club zijn wij verantwoordelijk voor een veilige en gezonde hockeyomgeving voor onze leden, trainers, medewerkers en ouders. Omdat wij voor het zaalhockeyen moeten uitwijken naar verschillende locaties, kunnen wij die veiligheid niet garanderen. Daarom is besloten dat de jeugd en de senioren van AMHC FIT dit seizoen niet zullen deelnemen aan de zaalcompetitie.

Wij begrijpen dat voor veel leden deze beslissing een teleurstelling is en daarom beloven we er alles aan te doen om met een goed alternatief winterprogramma te komen. Hierover binnenkort meer.
Veiligheid voor alles!

Corona-maatregelen die in de praktijk nog aandacht verdienen
  • Het aantal besmette personen stijgt. Ook binnen onze club komen besmettingen voor. Mocht er een besmetting/verdenking van COVID-19 in een team plaatsvinden, volg dan de procedure melding (verdenking) COVID-19 AMHC FIT.
  • Teams kunnen 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd - niet eerder - het clubterrein op en wachten buiten het hek tot ze compleet zijn.
  • Teambegeleiders halen nog steeds de hesjes bij de gastheren/vrouwen op voor thuis- en gastteam en informeren het gastteam over de corona-maatregelen op onze club.
Wij gaan direct aan de slag om e.e.a. wederom goed te organiseren en de corona-instructies en protocollen waar nodig aan te passen.

Met sportieve groet,
Het bestuur
 

Update Corona maatregelen AMHC FIT

Actuele Corona instructies & protocol AMHC FIT Jeugd & Senioren - vanaf maandag 19 [...]

Onderlinge wedstrijden jeugd

Blije en enthousiaste spelers afgelopen zaterdag bij FIT. In de bijlage vinden jullie de [...]

Grote Clubactie // 20-Loten-Actie

Er zijn al flink aantal Onlineloten en Superloten verkocht. En dat heeft al een mooi bedrag [...]

FIT Agenda

Nog geen agenda punten.