headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Nieuwe teams 2021-2022

5 6 2021

Beste spelers en speelsters seizoen 2021-2022,De teamindeling voor teams seizoen 2021-2022 wordt op 6 juni gedeeld, na afloop van de laatste wedstrijden (na 18:00u). De indeling kun je vinden in MijnFIT, bereikbaar via de website van AMHC FIT, onder Club --> documenten --> Hockey Organisatie Commissie.

Voor de jeugd:

Trainen met je nieuwe team vanaf 14 juni en wedstrijden op 19/26 juni. Zie de bijlage voor het trainingsschema (zichtbaar vanaf maandag7-6) en de FIT agenda.

Kies-je-klus met het nieuwe team volgens schema op 19/20, 26/27 juni.


Privacy

Vanwege privacywetgeving is het niet toegestaan de teamindelingen te mailen.

Om in te loggen in MijnFIT heb je een e-mailadres en lidmaatschapsnummer nodig.

Mocht je het wachtwoord vergeten zijn, klik dan op wachtwoord vergeten.

Mocht je het lidmaatschapsnummer vergeten zijn, dan kan je die opvegen bij de betreffende lijncoordinator.

Mailadressen vind je via de website onder Club, Organisatie.


De Technische Staf heeft op basis van haar evaluaties met trainers en/of coaches getracht een zo goed mogelijk beeld van alle spelers te verkrijgen. Daarna heeft zij samen met de betrokken lijncoordinatoren, onder verantwoordelijkheid van de Hockey Organisatie Commissie, een teamindeling voor komend seizoen gemaakt. Er is gebruik gemaakt van de informatie die van het gehele jaar beschikbaar is. Bij deze indeling is rekening gehouden met instroom van nieuwe leden, opzeggingen, vriendschapsverzoeken (350 dit jaar!) en een zo optimaal mogelijke grootte van de teams in relatie tot het aantal beschikbare spelers per leeftijdscategorie. Zie ook de eerdere uitleg.


Er is een teamindeling tot stand gekomen waarvan wij hopen dat zij zo goed mogelijk recht doet aan ieders spelbeleving en sociale wensen.


De jaarlijkse totale teamindeling van ruim 900 jeugdleden en 200 senioren vormt een zeer complex geheel, waarin ook keuzes gemaakt moeten worden. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om volledig aan ieders persoonlijke wensen of verwachtingen tegemoet te komen. Wij vragen jullie begrip hiervoor.

Vragen
Mocht je, na bovenstaande gelezen te hebben, als speler toch behoefte hebben aan een nadere toelichting met betrekking tot het team waarin jij bent ingedeeld, dan kan dat uiteraard. 
Om tot een goede en zorgvuldige communicatie hierin te komen worden vragen m.b.t. je teamindeling alleen in behandeling genomen als je deze uiterlijk 13-6-2021 23:59 uur schriftelijk indient via dit formulier
Vanaf maandagavond 7 juni kunnen vragen worden ingediend.

Vanaf 28 juni kun je een reactie van ons verwachten. We proberen uiterlijk 3 weken na 28 juni iedereen een antwoord te hebben gegeven. Vragen via telefoon, sms, email, WhatsApp etc. kunnen we helaas niet in behandeling nemen. 

Het streven is om het trainingsschema voor het volgende seizoen nog voor de zomervakantie te kunnen delen. Zodra het definitief is zullen we het aankondigen via de website.

Wij hopen en een mooi en sportief nieuw seizoen 2021-2022 en wensen iedereen veel plezier in zijn/haar nieuwe team.

Technische Staf en Hockey Organisatie AMHC FIT

Corona maatregelen AMHC FIT

Actuele Corona instructies & protocol AMHC FIT Jeugd & Senioren - vanaf 5 juni [...]

Gemeente plaatst fietsnietjes voor uitspelende teams

Onze uitspelende jeugdteams vertrekken altijd vanaf het parkeerterrein bij Mc Donalds. De gemeente [...]

Het Vikingpad is een Fietsstraat. Wat betekent dat?

Het Vikingpad is een fietsstraat. Dat houdt in dat de fietsers op het rode deel in het midden [...]