headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

...en we zijn van start!

22 9 2021

Welkom!

Wat een stralende start van het hockeyseizoen en wat is het heerlijk om weer samen te hockeyen en elkaar te zien langs de velden van onze mooie club.

De competitie is in volle gang, oefenwedstrijden maakte dat spelers er klaar voor waren en de allerjongsten Funkeys en Mini’s zijn afgelopen week ook gestart met trainen.

 

Alles loopt dankzij de inspanningen van de technische staf samen met onze club- en teamvrijwilligers. Trainers en coaches zijn voorbereid, wedstrijden gepland, scheidsrechters ingeroosterd, team- en coachbegeleiders geïnstrueerd, materiaal beschikbaar, clubhuis en bar georganiseerd, eten voor trainers gekookt enz.

 

Afgelopen weekend was voor ons allemaal bijna als vanouds.

Vele ouders en grootouders zagen hun kinderen zaterdag strijden om de winst, het oefenveldje is zelden zo goed benut en de oudste jeugd bleef gezellig hangen tot de laatste pot was gespeeld.

Super Sunday, met dames en heren 1 thuisspelend, was dit weekend de spreekwoordelijke kers op de sportieve taart. Veel en betrokken publiek moedigden de spelers aan waarna samen met uitspelende teams die terugkwamen naar de club een biertje werd gedronken om de dag te vieren.

 

Gasten

De komende weken zijn we gastclub voor 4 jeugdteams van de nieuwe hockeyclub Noorderlicht (spelend in gele shirts) en 4 seniorenteams van VVV (spelend in witte polo’s).

De oplevering van hun nieuwe velden heeft helaas onverwacht vertraging. Helpen jullie ze even als spelers of ouder vragen hebben?


Bestuur en commissies

De laatste Coronamaatregelen zijn nog van kracht en het bestuur vergadert maandag over de vraag wat de aanpassingen vanaf 25 september nog van onze club vragen. We houden jullie op de hoogte.

Bestuur en commissies gaan de komende weken met hun plannen voor dit seizoen aan de slag. We kijken allemaal uit naar sportieve en gezellige evenementen, zodra dat weer kan.

De arbitragecommissie heeft de scheidsrechterscursus al georganiseerd, dus komt allen!

 

Wij wensen jullie allen een sportief en uitdagend seizoen,

Het bestuur


Dit jaar ook Halloween voor onze senioren!

De Thé Dansant van afgelopen zondag smaakte zeker naar meer. Daarom organiseren we op [...]

Corona maatregelen AMHC FIT

Actuele Corona instructies & protocol AMHC FIT vanaf 25 september 2021 [...]

Help AMHC FIT met de Grote Clubactie!

We zijn gestart met de Grote Clubactie en AMHC FIT wil ook dit jaar weer zo veel mogelijk loten [...]

FIT Agenda

22-10 BP College Jonger Oranje
25-10 Bestuursvergadering
30-10 D-Halloween feest