Vandaag jarig

Jara Bartelsman
Anna van Geffen
Dorien van Ulsen

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JA1 - play off
2. MD4
3. HL
4. D3
5. MD4-Z
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 21% |week: 28%

Teams


Nieuws
ALGEMEEN

Zaterdag extra drukte parkeren!!
16-4-2018
 

Aankomende zaterdag 21 april organiseert Kanovereniging Viking de 46e editie van de Amsterdam Waterland Marathon; dé kanomarathon van Nederland! Het enthousiasme onder de kanowereld is groot en ze verwachten veel (internationale) deelnemers en belangstellenden. 

Het jaarlijkse evenement zal ook enige drukte met zich meebrengen en veel autoverkeer en trailers met kano's. Wij willen eenieder daarom verzoeken zoveel mogelijk gebruik te maken van het parkeerterrein bij de MacDonalds/tennispark Kadoelen. Zaterdag wordt het waarschijnlijk ook prachtig weer dus kom vooral ook op de fiets! 

KV Viking probeert zoveel mogelijk de overlast te beperken maar zij kunnen niet beloven dat het zonder enige hinder zal gaan. 

 

Accommodatie nieuws
16-4-2018
 
KlusJeFITteam richt entree verder in

Het KlusJeFITteam heeft afgelopen zondag de entree verder opgeluisterd met het plaatsen van beukenhagen langs het pad. Daarmee sluit dit aan op de heg langs de fietsenstalling. Op een paar details na is daarmee de fietsenstalling en entree gereed. Dank weer aan het geweldige klusteam!


Renovatie veld 3 en oefenveld definitief

De renovatie van veld 3 en het oefenveld gaan definitief door. In de periode tussen 11 juni en 12 september van dit jaar worden beiden gerenoveerd. De overige velden en het clubhuis zijn in die periode bruikbaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd via een aparte brug over het water.

Veld 3 wordt ons derde waterveld! De kwaliteit wordt vergelijkbaar met veld 1, met een iets hogere dichtheid van vezels. Hierdoor houdt het veld nog beter water vast. Er komen cirkels voor de achttallen. Ook worden alle hekken, balken en bestrating vervangen. Langs de lange zijde komen alleen lage hekken, zodat iedereen goed zicht heeft op de wedstrijden. De dug-outs worden verplaatst naar de overzijde. Hierdoor komt er een mooi breed pad beschikbaar tussen veld 2 en 3.  Het oefenveld wordt voorzien van een nieuwe zand ingestrooide mat. Ook hier worden de balken, hekken en bestrating vervangen.
 

(Extra belangrijke) Algemene LedenVergadering!! 19 april 2018
6-4-2018
 

De "lente” ledenvergadering betreft normaal gesproken de plannen en begroting voor het komend seizoen.  Deze ledenvergadering kijken we verder, en wel tot en met 2022! 

Komende ledenvergadering sluiten we formeel een proces af waar de vereniging anderhalf jaar geleden mee gestart is. Wat voor vereniging willen we zijn over vijf jaar en hoe gaan we die vereniging worden?

Een jaar geleden hebben we met zo'n 80 leden en ouders clubgesprekken gevoerd waar we met elkaar onze beelden hebben uitgewisseld over de vereniging en de toekomst. Het bestuur heeft daarna met de KNHB overlegd, een visie opgesteld en globaal plannen uitgewerkt voor de komende vijf jaar om die visie werkelijkheid te laten worden.

Graag wil het bestuur de clubvisie en de hoofdlijn van een vijfjarenplan presenteren en ter besluit voorleggen. De plannen zijn bepalend voor de koers die we uitzetten voor onze vereniging. Het gaat onder andere om de organisatie van onze hockeytrainingen, vanaf welke leeftijd we willen starten met de jeugd, de grootte van onze vereniging, hoe we ons clubhuis willen runnen en de hoeveelheid mensen die we willen inzetten. Wat zijn daarbij onze leidende principes? En nog veel meer. Dit alles zal ook aanzienlijke financiële consequenties hebben. 

Naast het plan voor de komende vijf jaar zal er een voorstel besproken worden voor het bijbehorende vrijwilligersbeleid en zal de hoofdlijn van het beleidsplan jeugd 2018 worden gepresenteerd. Daarna zal de commissie Sportiviteit en Respect i.o. haar plannen presenteren en willen wij de commissie installeren. We vervolgen met het plan van de arbitragecommissie jeugd. Als laatste punt staat het voorstel voor de begroting 2018 - 2019 op de rol. Deze begroting vormt de eerste in de rij van vijf begrotingen binnen het vijfjarenplan.

Op deze vergadering stellen we het plan en eerste begroting voor de komende vijf jaren vast en daarmee de koers die we op gaan. Wij hebben vertrouwen in een mooie toekomst voor AMHC FIT. Wij hopen op een grote opkomst zodat we breed gedragen met die toekomst kunnen starten.

De agenda vindt u in de bijlage.

Ik hoop u op 19 april 2018 om 20.00 uur in het clubhuis te mogen verwelkomen. Komt allen!


Namens het bestuur,

Willem van Heijningen 


Bijlage: 20180419 Agenda Algemene Ledenvergadering 19 april 2018.pdf

KidsAktief meiprogramma
6-4-2018
 
Kidsaktief heeft weer een mooi programma in de meivakantie voor de jeugd georganiseerd! Zie flyer in de bijlage.
 


Bijlage: 201805 KIDSAKTIEF MEIPROGRAMMA_2018.jpg

Opzeggen voor 1 mei 2018!!!
3-4-2018
 

Wil of kun je volgend jaar niet meer hockeyen bij AMHC FIT? Vergeet dan niet voor 1 mei 2018 je lidmaatschap op te zeggen door een mail te sturen naar [email protected]

Je krijgt een bevestiging van je opzegging. Bewaar deze mail goed. 

 

Helaas zijn we genoodzaakt om degenen die de uiterste opzegdatum missen ook voor het seizoen 2018-1019 als lid te beschouwen. Je bent dan dus ook contributie verschuldigd.

 
 

Parkeren bij AH&BC -- voorlopig lastig
8-3-2018
 
De parkeerterreinen rondom het Wagenerstadion zijn voorlopig afgesloten ivm werkzaamheden. De tijdelijke parkeervoorziening op de vrije sportvelden  en op de grote parkeerplaats aan het einde bij de manege blijven tijdens de werkzaamheden open voor parkeerders.
Het fietspad ten oosten van het Wagenerstadion (de Jan Tooroplaan) blijft voorlopig afgesloten. Fietsers worden omgeleid.  Verwachte opleverdatum 1 mei 2018 met hoop dat het eerder opgelost is.
 

VISIE AMHC FIT 2018 - 2022
8-2-2018
 
Bij de nieuwjaarsbijeenkomst van 14 januari heeft het bestuur een nieuwe visie voor onze hockeyvereniging, AMHC FIT, gepresenteerd.

Nadat in 2011 het verbouwde clubhuis werd opgeleverd is door het toenmalige bestuur en commissies gewerkt aan verdere groei van vereniging en accommodatie. Inmiddels heeft FIT niet meer 2 maar 4 kunstgrasvelden ter beschikking, is er een sterker technisch kader en is het ledental sterk gegroeid van 600 naar 1050. We blijven de komende jaren verder groeien. Dat heeft allerlei gevolgen voor onze vereniging in alle opzichten.

In 2016 is het gehele bestuur gewisseld en het huidige bestuur had behoefte aan een nieuwe visie en meerjarenplan om de juiste beslissingen en stappen te kunnen nemen. Daarvoor hebben we in het voorjaar van 2017 twee avonden clubgesprekken gehouden met een groot aantal leden. De conclusies daarvan hebben we verzameld, in het najaar doorgesproken met de KNHB en omgezet tot een visie voor de vereniging die we willen zijn en in de komende vijf jaar willen worden. 

Met trots willen we graag de visie met jullie delen. De visie wordt op dit moment uitgewerkt in plannen die we aan jullie zullen voorleggen bij de Algemene Ledenvergadering op 5 april. Ik hoop dat eenieder zich kan vinden in de visie en de plannen want het is ook aan ons allen, leden en ouders, om het ook waar te gaan maken. 
 


Bijlage: 20180114 AMHC FIT Visie en ambitie 2018-2022.pdf