Vandaag jarig

Juliette Hissink
Mia Jane Meyer

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

Teams


Nieuws
ALGEMEEN

Opleidingscommissie: Aanbod voor jeugd-, startende én ervaren coaches
22-7-2018
 

Opleiding en ontwikkeling van onze eigen jeugd- en oudercoaches staat hoog in ons vaandel. Voor jeugd- en oudercoaches heeft de opleidingscommissie voor de eerste maanden van het seizoen een vijftal avonden gepland.
  
Noteer alvast in de agenda en houdt deze avonden vrij. Laat je informeren, inspireren en meenemen in de actuele visie en ideeën over hockey coaching, door ervaren professionals uit zowel eigen gelederen als daarbuiten.


Woensdag 12 september, 20:00 - 22:00 uur:
Ervaren coaches door Vincent van Muijden
Deel 1

Vincent van Muijden, ervaren coach van 1e lijns jeugd - en senioren teams bij clubs als Hurley, Amsterdam en Pinoké en sinds twee jaar trainer/coach van onze eigen vers gepromoveerde Heren 1, neemt ervaren coaches mee in de wereld van hockeycoaching. 

Donderdag 13 september, 20:00 - 22:00 uur:
Startende coaches door Hans Wessel en Gert Meinardi
Deel 1

Hans Wessel (arbitrage en coach - de - coach) en Gert Meinardi (HT2 trainer en oud - Topsporter) informeren op soepele en toegankelijke wijze startende coaches over de basis van het coaches van een jeugdteam. 

Vrijdag 14 september, 20:30 - 22:00 uur:
Jeugdcoaches door Kim de Jonge en Jan Willem Boerrigter

Te mooi om te missen: Kim de Jonge en (hij maakt er nog tijd voor; vlak voor vertrek naar NZ) Jan Willem Boerrigter trappen samen het jeugdcoaching seizoen af met een vlotte avond boordevol weetjes, do's en don'ts waar zelfs de pittig ervaren jeugdcoach toch ook nog even behoorlijk van op zal kijken. 

Maandag 15 oktober, 19:30 - 22:00 uur:
Startende coaches door Rogier Beliën
Deel 2

Verdiepende bijeenkomst als vervolg op de bijeenkomst Coaching voor startende coaches van 13 september. Stuur van tevoren je vragen, dilemma's en opmerkingen, zodat deze avond er één wordt voor en door de coaches. Stuur aan: [email protected] 

Aan de slag met actuele thema's en prangende vragen rechtstreeks vanaf het hockeyveld door naar de man met de kennis in huis: Rogier Beliën. Rogier is verbonden aan onze club en is daarnaast vanuit zijn bedrijf Bureau Goals actief voor verschillende opdrachtgevers  - waaronder de KNHB.

Maandag 5 november, 19:30 - 22:00 uur:
Ervaren coaches door Rogier Beliën
Deel 2

Verdiepende bijeenkomst als vervolg op de bijeenkomst Coaching voor ervaren coaches van 12 september. Stuur van tevoren je vragen, dilemma's en opmerkingen, zodat deze avond er één wordt voor en door de coaches. Stuur aan: [email protected] 


Aan de slag met actuele thema's en prangende vragen rechtstreeks vanaf het hockeyveld door naar de man met de kennis in huis: Rogier Beliën. Rogier is verbonden aan onze club en is daarnaast vanuit zijn bedrijf Bureau Goals actief voor verschillende opdrachtgevers  - waaronder de KNHB.

 

 

Polderdag Oefenwedstrijden (8 september 2018)
11-7-2018
 

Op 8 september 2018 zal er voor de Jongste Jeugd en Junioren wederom voor de meeste teams oefenwedstrijden worden gehouden voor de nieuwe 2018-2019 teams.

In samenwerking met de verschillende hockeyclubs in de omgeving is geprobeerd een gelijkwaardige tegenstander te vinden die niet in dezelfde poule speelt.

Aan het wedstrijdschema wordt hard gewerkt en volgt binnenkort.

Eddy Binneveld

Wedstrijdsecretaris JJ FIT 

 

FIT BP hockeykamp
20-6-2018
 

Dit jaar bestaat AMHC FIT 90 jaar! Een groots feest waar een groots BP Top Hockey Kamp onderdeel van is. Dit speciale BP Top Hockey Kamp wordt exclusief georganiseerd voor de ABCD en E8 jeugdleden van AMHC FIT. Dit kamp wil jij niet missen....

AMHC FIT heeft de ambitie om alle teams en leden twee niveaus hoger te laten hockeyen. Daarvoor investeren wij fors in trainers en techniek. Hockey wordt immers leuker als jouw vaardigheden en kennis toenemen. Vanuit deze overtuiging gebruiken wij ons lustrum om invulling te geven aan deze ambitie. Wij bieden alle kinderen in deze leeftijden de unieke kans om hun kennis en vaardigheden te verbeteren middels een tweedaags lustrumkamp. Wij zijn trots dat BP ons enthousiasme deelt en met ons samenwerkt om dit mogelijk te maken.

Dit wordt een kamp zoals jij van BP gewend bent. We gaan twee dagen lang knallen om jou nog beter te maken! Tijdens deze twee dagen train jij als een echte international. Jij slaapt thuis, zodat jij beide dagen helemaal top fit op het veld kan staan. Tijdens de trainingen train jij natuurlijk met verschillende tophockeyers uit Nederland en de, door BP zelf opgeleide, BP-Trainers. Dus wil jij de nieuwste passeerbewegingen en (scorings)technieken leren? Of heb jij er ooit aan gedacht om je in iets extra’s te specialiseren? En heb jij dit altijd al willen leren van niemand minder dan echte internationals? Dan is nu jouw kans en schrijf je dan snel in!

Tijdens dit exclusieve BP Top Hockey Kamp hebben wij een speciaal programma ontwikkeld voor de volgende deelnemers:

  • Speler
  • KeeperCombi 
  • Jeugdtrainer (AB leeftijd) en speler
  • Trainer

De spelers en keepers volgen een top hockey programma zoals hieronder staat. Voor elk niveau en leeftijd is er mogelijkheid om deel te nemen. Het geeft jou een unieke mogelijkheid om twee dagen in kleine groepen op eigen niveau jouw hockeykennis en vaardigheden te ontwikkelen.

De trainers die zich opgeven krijgen in de ochtend een workshop met de trainingsvisie van BP en kunnen deze kennis in de middag toepassen in de praktijk. Speciaal voor de jeugdtrainers die ook zelf spelen in de A en B jeugd, bestaat er een mogelijkheid om in de ochtend de workshop trainer te volgen en in de middag de trainingen zelf als speler te kunnen ondergaan.

Elke deelnemer ontvangt een speciaal 90 jaar FIT/BP Shirt.

Globaal zal het programma (tijden onder voorbehoud) er als volgt uitzien:

Zaterdag 27 oktober
09:30 Ontvangst deelnemers + uitdelen FIT/BP Shirt
10:00 Training 1 
12:00 Topsport lunch 
12:45 Training 2 
14:15 Training 3 
15:30 Ophalen deelnemers

Zondag 28 oktober
09:30 Ontvangst deelnemers 
10:00 Training 1 
12:00 Topsport lunch 
12:45 Training 2 
14:15 Training 3 
15:30 Ophalen deelnemers

De kosten voor dit kamp zijn normaal gesproken 200,—. In samenwerking met onze sponsoren en vanwege het lustrum zijn we in staat om de kosten te beperken tot maximaal 40,— per deelnemer. Voor trainers is deelname gratis, voor jeugdtrainers die als speler de middag meedoen zijn de kosten 30,— en van keepers en spelers vragen we een bijdrage van 40,—. Hierbij zijn het shirt en lunch inbegrepen. 

Wij hopen jou ook te zien. Tot in de herfstvakantie! Schrijf je nu in.