Vandaag jarig

Geerten van Hooff

Mededelingen

Clubcompetitie

1. MC1
2. HL
3. MD5
4. MB3
5. MA1
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 19% |week: %

Teams


D-Halloweenfeest 4 november!
18-10-2017

Op zaterdag 4 november zal er weer gegriezeld worden op het jaarlijkse Halloweenfeest voor onze D-jeugd! Het feest begint om 19.30 uur (hek sluit om 20:00), en eindigt om 22:00 uur. Vanaf 21:30 uur gaat het hek weer open voor de ouders en kunnen de kinderen worden opgehaald. Elk lid mag 1 introducé meenemen. De kosten zijn €5,- (introducés hebben ook een kaartje nodig).  Kaartjes zijn te koop in het clubhuis op:
[ ..lees meer.. ]
Uitbreiding fietsenstalling
4-10-2017

De fietsenstalling wordt in november uitgebreid. We hebben de gemeente gevraagd om de fietsenstalling aan te pakken. Dat gaan ze doen! Ze gaan investeren in de aanleg van een nieuwe fietsenstalling langs de zijkant van het clubhuis. Al lange tijd hebben we de wens om het aantal fietsplaatsen uit te breiden en de chaos van fietsen bij de ingang op te lossen. Door de snelle groei van onze club is huidige fietsenstalling te klein en ligt
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: FIT Accommodatie Fietsenstalling 170419.pptx

Reageer (0 reacties)

De strafcorner, alles op een rijtje
18-9-2017

Bij het nemen van de strafcorner moet je als scheidsrechter veel regels toepassen. En dat in een paar seconden tijd. Hier nog eens een toelichting op het nemen ervan en wat nodig is voor een geldig doelpunt.

[ ..lees meer.. ]


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren