Vandaag jarig

Juliette Hissink
Mia Jane Meyer

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

Teams


KIDS AKTIEF: DE SPORTIEFSTE EN LEUKSTE BUITENSCHOOLSE OPVANG!


Bij de buitenschoolse opvang van Kids Aktief staan sport en beweging centraal. Kinderen zijn graag buiten om te spelen en maken bij ons spelenderwijs kennis met verschillende sporten en activiteiten. Onze professionele sportinstructeurs, allen voorzien van een VOG, helpen uw kind zijn/haar interesses en talenten te ontdekken. 


Kids Aktief beschikt over een eigen ophaalservice om uw kind van school op te halen waarna we voor een leuk en sportief middagprogramma zorgen. Dit doet Kids Aktief op een manier waarbij talentstimulering, talentontwikkeling en participatie een belangrijke leidraad vormen en diabetes en obesitas worden tegengegaan. 


FIT is blij met Kids Aktief. Door het succes van deze naschoolse sportschool, worden de faciliteiten en accommodatie van FIT optimaal benut en maken meer kinderen en ouders kennis met onze vereniging.


Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kids Aktief heeft een eigen ophaal service van school. Kinderen kunnen verschillende sporten beoefenen, met professionele begeleiding.

 

Heb je interesse in de activiteiten van Kids Aktief? Kijk op: www.kidsaktief.nl