Vandaag jarig

Tom Borst
Kai Bos
Fije ten Bosch
Suus Honingh
Rosa Honingh
Liv Penninx
Esmee Westra

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JA1 - play off
2. MD4
3. HL
4. D3
5. H1
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 25% |week: %


Feestelijke opening nieuwe clubhuis hockeyclub AMHC FIT

opening nieuwe clubhuis 2011



Vrijdag 30 september 2011 opende hockeyclub FIT uit Amsterdam Noord het compleet verbouwde clubhuis.

De officiële openingshandeling werd verricht door portefeuillehouder Sport van stadsdeel Noord: Kees Diepeveen en FIT lid Marthe van der Toorn.






Samen knipten  zij met een schaar van hockeysticks het lint door. Meer dan 500 leden waren aanwezig bij de opening.  

Na drie jaar plannen maken, financiering zoeken en een complete metamorfose is het clubhuis van FIT klaar voor de toekomst. Het 35 jaar oude clubhuis is veranderd van een donkere, sombere  ruimte in een licht, modern en open gebouw. Met een nieuw, verhoogd terras, een bar in de vorm van een hockeystick, een professionele keuken en modern sanitair. De reacties zijn lovend.

Kees Diepeveen refereerde in zijn speech aan de veranderende taak van sportclubs. Naast activiteiten voor de eigen leden stellen zij de accommodatie vaker ter beschikking van sportende buurtgenoten, scholen en voor naschoolse opvang. FIT heeft hier een voortrekkersrol met de opening van de eerste Sport BSO in Noord, de Vuurbeker van Partou. Eind oktober 2011 opent deze nieuwe naschoolse opvang haar deuren voor kinderen die na school lekker willen sporten op de BSO.

De portefeuillehouder Sport van stadsdeel Noord had een zeer origineel  en praktisch cadeau voor FIT: een waardecheque voor stelton-platen om dug outs op te zetten.

De opening was een feest voor jong en oud. Ruim 150 kinderen genoten met volle teugen van een twee uur durende hockeyclinic die door de Rabobank Noord, hoofdsponsor van de jeugd, werd aangeboden.

Restaurant Surya kookte een heerlijke Indiase maaltijd voor 500 mensen en er werd gedanst op muziek verzorgd door Nederlands enigste ‘Touch DJ’:  Kenny Large. En Sport BSO de Vuurbeker van Partou, de nieuwe ‘bewoner’ van ons clubhuis, was tijdens de opening aanwezig met activiteiten voor de kleintjes..

Wil je ook hockeyen bij FIT? Meld je aan  via Lid worden, want:  goed en gezellig hockeyen is dichterbij dan je denkt!