Vandaag jarig

Morris Smeets

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

TeamsSponsorportaal


Welkom in het SponsorPortaal, het digitale platform waarin wij met trots onze sponsors presenteren.

Binnen het SponsorPortaal vind je, naast contact- en bedrijfsinformatie van onze sponsors ook zeer interessante acties. 


Overzicht van al onze sponsors

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. 


Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors. 


Zelf sponsor worden?

Wil je ook sponsor worden van FIT en je organisatie presenteren aan onze 1.100 leden? Neem dan contact op met Leon Hooghof van de sponsorcommissie: [email protected] / 06-10401554. Zie verder http://www.sponsorportaal.nl/amhc-fitKleding / teamsponsoring

Afgelaste Wedstrijden
0 thuiswedstrijd(en)
0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
(Extra belangrijke) Algemene LedenVergadering!! 19 april 2018
6-4-2018

De "lente” ledenvergadering betreft normaal gesproken de plannen en begroting voor het komend seizoen.  Deze ledenvergadering kijken we verder, en wel tot en met 2022! 

Komende ledenvergadering sluiten we formeel een proces af waar de vereniging anderhalf jaar geleden mee gestart is. Wat voor vereniging willen we zijn over vijf jaar en hoe gaan we die vereniging worden?

Een jaar geleden hebben we met zo'n 80 leden en ouders clubgesprekken gevoerd waar we met elkaar onze beelden hebben uitgewisseld over de vereniging en de toekomst. Het bestuur heeft daarna met de KNHB overlegd, een visie opgesteld en globaal plannen uitgewerkt voor de komende vijf jaar om die visie werkelijkheid te laten worden.

Graag wil het bestuur de clubvisie en de hoofdlijn van een vijfjarenplan presenteren en ter besluit voorleggen. De plannen zijn bepalend voor de koers die we uitzetten voor onze vereniging. Het gaat onder andere om de organisatie van onze hockeytrainingen, vanaf welke leeftijd we willen starten met de jeugd, de grootte van onze vereniging, hoe we ons clubhuis willen runnen en de hoeveelheid mensen die we willen inzetten. Wat zijn daarbij onze leidende principes? En nog veel meer. Dit alles zal ook aanzienlijke financiële consequenties hebben. 

Naast het plan voor de komende vijf jaar zal er een voorstel besproken worden voor het bijbehorende vrijwilligersbeleid en zal de hoofdlijn van het beleidsplan jeugd 2018 worden gepresenteerd. Daarna zal de commissie Sportiviteit en Respect i.o. haar plannen presenteren en willen wij de commissie installeren. We vervolgen met het plan van de arbitragecommissie jeugd. Als laatste punt staat het voorstel voor de begroting 2018 - 2019 op de rol. Deze begroting vormt de eerste in de rij van vijf begrotingen binnen het vijfjarenplan.

Op deze vergadering stellen we het plan en eerste begroting voor de komende vijf jaren vast en daarmee de koers die we op gaan. Wij hebben vertrouwen in een mooie toekomst voor AMHC FIT. Wij hopen op een grote opkomst zodat we breed gedragen met die toekomst kunnen starten.

De agenda vindt u in de bijlage.

Ik hoop u op 19 april 2018 om 20.00 uur in het clubhuis te mogen verwelkomen. Komt allen!


Namens het bestuur,

Willem van Heijningen

Bijlage: 20180419 Agenda Algemene Ledenvergadering 19 april 2018.pdf
 
 


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren