Vandaag jarig

Emris Bartling
Valicia van Efferen
Mattijs Land
Elia Valenta
Rutger van Vuure

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JA1 - play off
2. MD4
3. HL
4. D3
5. H1
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 23% |week: 45%

Teams


Afgelaste Wedstrijden
0 thuiswedstrijd(en)
0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
Accommodatie nieuws
16-4-2018
KlusJeFITteam richt entree verder in

Het KlusJeFITteam heeft afgelopen zondag de entree verder opgeluisterd met het plaatsen van beukenhagen langs het pad. Daarmee sluit dit aan op de heg langs de fietsenstalling. Op een paar details na is daarmee de fietsenstalling en entree gereed. Dank weer aan het geweldige klusteam!


Renovatie veld 3 en oefenveld definitief

De renovatie van veld 3 en het oefenveld gaan definitief door. In de periode tussen 11 juni en 12 september van dit jaar worden beiden gerenoveerd. De overige velden en het clubhuis zijn in die periode bruikbaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd via een aparte brug over het water.

Veld 3 wordt ons derde waterveld! De kwaliteit wordt vergelijkbaar met veld 1, met een iets hogere dichtheid van vezels. Hierdoor houdt het veld nog beter water vast. Er komen cirkels voor de achttallen. Ook worden alle hekken, balken en bestrating vervangen. Langs de lange zijde komen alleen lage hekken, zodat iedereen goed zicht heeft op de wedstrijden. De dug-outs worden verplaatst naar de overzijde. Hierdoor komt er een mooi breed pad beschikbaar tussen veld 2 en 3.  Het oefenveld wordt voorzien van een nieuwe zand ingestrooide mat. Ook hier worden de balken, hekken en bestrating vervangen.
 
 


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren