headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Renovatie veld 2 loopt uit

8 5 2019 De renovatie van veld 2 loopt uit.

De renovatie van veld 2 zou tijdens de meivakantie worden afgerond. Tijdens de renovatie zijn echter een aantal nieuwe problemen ontdekt die zorgen voor vertraging. Daarnaast zit het weer niet mee bij de afronding van de werkzaamheden. Dat heeft geleid tot een uitloop van de werkzaamheden. De verwachting is dat de werkzaamheden uiterlijk volgende week zijn afgerond.

Tijdens de werkzaamheden bleek dat niet alleen lokaal verzakkingen in het veld moesten worden opgelost. Het bleek dat het veld ook te ver was gezakt ten opzichte van de omliggende betonrand. Hiervoor is extra lavasteen besteld en aangebracht om het veld weer binnen de normen van de KNHB te brengen. Verder bleek dat na herstel van de shockpad die onder de kunstgrasmat ligt dat deze te kort was om het hele veld te kunnen bedekken. Daar dit een innovatieve mat is duurt herstel langer dan gepland. 

Het gevolg is dat de hele week trainingen worden verplaatst en in het komende weekend wedstrijden moeten worden verplaatst naar andere velden of locaties. Het wedstrijdsecretariaat en de TCJ zijn hier al de hele week druk mee. 

We beseffen dat er voor vele leden impact is door de vertraging. De gemeente en wij doen er alles aan om het veld zo spoedig mogelijk beschikbaar te krijgen.
 
Dank voor het begrip, 

Mocht je vragen hebben stuur die dan naar [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Vernieuwd FIT Logo op FIT kledinglijn

Met ingang van het nieuwe seizoen komt het vernieuwde fullcolor logo op de FIT kledinglijn. Het [...]

Sponsorcontract VBVB ICT verlengd

Onze zeer gewaardeerde sponsor van de jongste jeugd nu ook langs het veld zichtbaar! [...]

Hockeyplaatjes bij Jumbo

Heerlijk! Ouderwets plaatjes verzamelen van je helden. Jumbo Buikslotermeerplein heeft ons [...]

FIT AGENDA

Nog geen agenda punten.