headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Maak nu kennis met de hockey sport en profiteer van de lente aanbieding voor de TRIM hockey

20 4 2019
 • Hockeyen je kinderen en wil je zelf ook wel eens kennismaken met de sport?
 • Zoek je een sportieve, sociale en uitdagende manier om in beweging te blijven?
 • Heb je geen ervaring en wil je hockey een keer uitproberen?
 • Kun je niet meedoen met een heel seizoen competitie, maar wil je wel trainen?
 • Heb je vroeger gehockeyd en wil je de sport weer oppakken?

 • Dan is trimhockey bij AMHC-FIT iets voor jou!

  Profiteer nu snel van de lente aanbieding en probeer Trim hockey nu tot het einde van het seizoen (crica 10 lessen) voor slechts €50 schrijf je nu in er zijn maar beperkt aantal plekken

  Wat is Trimhockey?

  Hockey is een echte teamsport. Samen sporten is leuk, gezellig en ook nog eens goed voor de conditie. Het belangrijkste is om van elkaar te leren en met elkaar plezier in hockey te beleven.
  Trimhockey is een sportieve en sociale vorm van hockey voor zowel ervaren hockeyers als mensen die nog nooit een stick in de hand hebben gehad en iedereen daar tussen in.

  Het is geen verplichting om elke week te komen, dus als het een keer niet uitkomt is dat geen probleem. We trainen gemengd met mannen en vrouwen en na de training wordt vaak een drankje gedronken in het clubhuis.

  Sportief met elkaar hockeyen staat voorop. Iedereen kan meedoen, ongeacht ervaring en conditie. Zowel beginners als gevorderden trainen samen en spelen (vrijblijvend) onderlinge wedstrijdjes, trimcompetitie of doen mee aan (internationale) trimtoernooien.

  Jaarlijks hebben we in juni een onderling trimtoernooi waarbij alle groepen worden gemixt en we strijden voor de felbegeerde FIT trim bokaal met aansluitend een gezellige borrel met eten.

  Trainingen

  Er wordt momenteel op 3 dagen getraind onder leiding van een professionele trainer.
  Hoewel alle niveau's op alle dagen zijn vertegenwoordigd, is er in grote lijnen een indeling op niveau.
  • Maandagavond van 20:45 - 22.15 :
   De maandagavond groep is het meest geschikt voor mensen die nooit eerder hebben gehockeyed en de kennis willen maken met deze fantastische sport en 1x per week trainen voldoende vinden.
  • Dinsdagavond van 20:45 - 22.15 :
   De dinsdagavond groep is het meest geschikt voor mensen die ook net beginnen of al iets ervaring hebben. De dinsdagvond groep speelt regelmatig oefenwedstrijdjes tegen andere clubs en doet ook wat actiever met toernooien mee.
  • Woensdagavond van 20:45 - 22.15 :
   De woensdagavond groep is het meest geschikt voor mensen die hockeyervaring hebben en de sport weer willen oppakken of in minder verplichte vorm willen voortzetten. De woensdag groep speelt trimcompetitie en doet mee een diverse toernooien het hele jaar door.
  • Woensdagochtend van 09:00 – 10:30:
   Momenteel zijn we bezig een woensdagochtend groep op te zetten. Als er voldoende inschrijvingen zijn starten we zsm met deze groep. Dus als je hierin bent geinteresseerd schrijf je dan ajb zsm in voor deze ochtend.(uiteraard gaat het (aspirant-)lidmaatschap pas in als de groep start)

  LENTE aanbieding:
  Momenteel hebben we een mooie aanbieding om kennis te maken met trimhockey. Je kan meetrainen tot het einde seizoen voor €50. Daarna vervalt het lidmaatschap automatisch tenzij je beslist verder te gaan. Nog een voordeel, als je volgend jaar wel verder gaat hoef je het inschrijfgeld a €75 niet te betalen!!!

  Schrijf je snel in in want er zijn een beperkt aantal plaatsen.

  Inschrijven:

  Je kan gebruik maken van deze aanbieding door je in te schijven via dit formulier . Na inschrijving krijg je een bevestiging met verdere informatie en begint de training na de mei vakantie tot aan de zomervakantie.

  Als je nog verdere vragen hebt kan je altijd contact opnemen via email met onze TRIM coordinator

   

  Startdag Lentecompetitie


  Deze zaterdag 29 februari. Lekker weer langs de lijn, in de frisse lucht. Neus in [...]

  Trimhockey - wekelijks een avond samen hockeyen

  Ook tijdens de voorjaarsvakantie konden de thuisblijvers trimhockeyen, dit keer samen met hun [...]

  HJ1 2e plaats NK Zaalhockey

  Zaterdag 15 februari nam Heren Jong 1 deel aan het NK Zaalhockey voor Jong Senioren dat door SV [...]

  FIT Agenda

  27-2 SponsorCie Overleg
  29-2 Startdag Lentecompetitie