headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Inleveren materialen, 1 tot en met 5 juli

5 6 2019 Het einde van het seizoen nadert. De laatste trainingen met de oude teams vinden nu plaats. Tijd om ook het inleveren van de geleende materialen voor te bereiden.

Alle keeperstassen, die uitgeleend zijn aan de teams en trainerstassen die zijn uitgeleend aan de trainers moeten worden ingeleverd. Tijdens het inleveren worden de tassen geïnspecteerd op volledigheid en staat van het materiaal.

Voor missende onderdelen wordt een bedrag in rekening gebracht, zoals vermeld bij de uitgifte. Dit wordt in de kantine aan de bar direct afgerekend met PIN.

De tassen worden daarna gecompleteerd en voor het volgend seizoen gereed gemaakt. Een aantal keepers heeft inmiddels een "eigen" uitrusting. Deze wordt geïnspecteerd en in principe direct weer meegegeven met de keeper. Als er onderdelen versleten of te klein zijn dan worden deze vervangen.

De inleverperiode is dit jaar in de laatste week van de trainingen met de nieuwe teams. Dat is de week van 1 tot en met 5 juli. In deze week zal de materiaalcommissie elke avond tussen 18 en 20 uur in de kantine aanwezig zijn.

Mocht je eerder willen inleveren of vragen hebben dan horen we die graag. je kan ons bereiken via [email protected] of via 0650295962.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Bestuursnieuws

Beste Leden, 
Nu het nieuwe seizoen goed is begonnen en iedereen weer [...]

Gebruik van het clubhuis, kantine, bar en keuken

Het hockeyseizoen 2019-2020 is gestart. Dat betekent dat de barcommissie vanaf dat weekend de [...]

Spelregelcafés!!! Schrijf je in!

Ook dit jaar organiseert de KNHB weer spelregelcafés. Ervaren bondscheidsrechters vertellen [...]

FIT Agenda

23-9 Coachavond ABCD 11 TALLEN voor co...
24-9 spelbegeleiden van 3,6 en 8 tallen
26-9 SponsorCie Overleg
30-9 KNHB Spelregelcafe