headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Inleveren materialen, 1 tot en met 5 juli

5 6 2019 Het einde van het seizoen nadert. De laatste trainingen met de oude teams vinden nu plaats. Tijd om ook het inleveren van de geleende materialen voor te bereiden.

Alle keeperstassen, die uitgeleend zijn aan de teams en trainerstassen die zijn uitgeleend aan de trainers moeten worden ingeleverd. Tijdens het inleveren worden de tassen geïnspecteerd op volledigheid en staat van het materiaal.

Voor missende onderdelen wordt een bedrag in rekening gebracht, zoals vermeld bij de uitgifte. Dit wordt in de kantine aan de bar direct afgerekend met PIN.

De tassen worden daarna gecompleteerd en voor het volgend seizoen gereed gemaakt. Een aantal keepers heeft inmiddels een "eigen" uitrusting. Deze wordt geïnspecteerd en in principe direct weer meegegeven met de keeper. Als er onderdelen versleten of te klein zijn dan worden deze vervangen.

De inleverperiode is dit jaar in de laatste week van de trainingen met de nieuwe teams. Dat is de week van 1 tot en met 5 juli. In deze week zal de materiaalcommissie elke avond tussen 18 en 20 uur in de kantine aanwezig zijn.

Mocht je eerder willen inleveren of vragen hebben dan horen we die graag. je kan ons bereiken via [email protected] of via 0650295962.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


JA1 wint toptoernooi in Eindhoven!

De Jongens A1heeft in het pinksterweekend de eerste plaats bemachtigd op een ijzersterk bezet [...]

zondag 30 juni open dag voor stoere jongens (4 t/m 9 jaar)

VOOR: jongens van 4 tot 9 jaar
WAT: leuke hockeyactiviteiten [...]

HULP NODIG VAN IEDEREEN: Keepster Dames 1 gezocht!

Beste leden van FIT,  Het zal je niet ontgaan zijn, ons Dames 1 is gepromoveerd naar de [...]

FIT AGENDA

29-6 Kies Je Klus - Junioren/E8 teams ...
30-6 Kies je Klus Jongste E6 tallen - ...