headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Start trainen senioren woensdagavond 13 mei + protocol

13 5 2020 Beste senioren-spelers en  aanvoerders,
Dat viel vast niet mee, zolang zonder hockeyen? Gelukkig is er nu weer wat ruimte gegeven door de regering om onze prachtige sport te mogen beoefenen.

Het is het bestuur en de TCSenioren gelukt om een protocol en een volledig ingevuld schema met Corona coördinatoren in elkaar te zetten.  Zonder de inzet van de spelers van verschillende senioren teams als Corona coördinator zou de uitvoering van de trainingen echt niet mogelijk zijn. Dank aan alle vrijwilligers!
Het is belangrijk dat iedereen het bijgevoegde protocol en de aanvullingen van de KNHB van te voren even doorneemt, zodat we vanaf woensdag 13 mei volgens de afspraken uit het protocol kunnen trainen. Check ook even goed de looproutes. Er is vanaf nu eenrichtingsverkeer op FIT!

Wij kunnen alleen trainen als we ons allemaal aan de afspraken houden en luisteren naar de Corona coördinatoren en trainers. Wanneer we dat niet doen, volgt een hoge boete en wordt het park gesloten. Dat is natuurlijk in niemands belang! De regel is 1,5 meter en absoluut geen partijtjes!

Veel plezier op het hockeyveld.
Vriendelijke groet, namens de TCS
Ilka Homburg
Bijlage

Verantwoord samen hockeyen tijdens Nations League Jeugd

Fantastisch dat we onderlinge wedstrijden kunnen spelen bij de jeugd.
De [...]

Update Corona maatregelen AMHC FIT

Actuele Corona instructies & protocol AMHC FIT Jeugd & Senioren - vanaf woensdag 15 [...]

FIT Nations League 16-1-2021

FIT Nations League  het wedstrijdschema voor 16-1-2021 staat in de bijlage update [...]

FIT Agenda