headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Bestuursnieuws: aangepaste maatregelen vanaf maandag 19 oktober

17 10 2020 Competities voor de komende 4 weken stilgelegd
We hebben met elkaar hard gewerkt om de steeds weer aangepaste maatregelen georganiseerd te krijgen op de club. Dat lukte met hulp van velen en het bezoek van Handhaving, net voor de herfstvakantie, doorstonden we dan ook glansrijk. Echter hebben we in Nederland het COVID-virus nog niet onder controle. Daarom heeft de overheid, vijf weken nadat de meeste hockeyers hun eerste wedstrijden van het seizoen speelden, nieuwe maatregelen genomen. Voor ons betekent dat alle hockeycompetities voorlopig worden stilgelegd en nieuwe regels opgesteld:
  • Senioren van achttien jaar en ouder mogen ook niet trainen.
  • Jeugdspelers tot achttien jaar mogen blijven trainen en onderling wedstrijden spelen tegen teams van de eigen club. Tijdens de trainingen hoeven ze geen anderhalve meter afstand te houden. De jeugdcompetities zijn ook stilgelegd.
  • Ook blijft geldig dat toeschouwers niet welkom zijn en dat spelers het sportpark na afloop direct moet worden verlaten.
  • Het clubhuis blijft ook gesloten. Bij FIT blijven alleen de toiletten en materiaal-ruimtes gedurende deze periode voor de training van de jeugd beperkt toegankelijk via de oranje deur. Jeugd van 13 jaar en ouder en trainers dragen in het clubhuis altijd een mondkapje. 
  • Alle verdere regels t.a.v. het betreden van het sportpark blijven onveranderd gehandhaafd.

Het is ongelofelijk jammer dat verdere beperkingen nodig zijn om COVID met elkaar onder controle te gaan krijgen, het is niet anders. Maar ook nu gaan we verder met wat er nog WEL kan en zijn we er klaar voor als de competitie wel weer verder kan worden gespeeld.

Zodra er zich tussentijds nieuwe ontwikkelingen voordoen, brengen wij jullie daarvan direct op de hoogte.

Senioren
We zullen de komende dagen met jullie samen (aanvoerders, coaches, trainers) kijken hoe er, voor degene die dat willen, getraind kan worden in groepjes van 4 met 1,5 meter afstand. Wie weet kunnen we met elkaar passende trainingsvormen bedenken of in elk geval zorgen dat iedereen in conditie blijft. We hebben hierover zondagavond 18 oktober met de betreffende trainers contact om te kijken wanneer en hoe de seniorenteams misschien toch kunnen trainen.
En zodra de competitie vervolgd kan worden, organiseren we dat natuurlijk weer met jullie.

(Jongste) Jeugd – reserveer de zaterdagen
Nu de competitie voor de jeugd stil is komen te liggen, komen we voor onze (jongste) jeugdteams met een alternatief intern programma voor de vrijgekomen wedstrijddagen. Deze onderlinge wedstrijden zullen plaatsvinden op de zaterdagen 24 en 31 oktober en 7 november. De wedstrijdplanning zal zodra deze klaar is zichtbaar zijn in de FIT-app en op de website. Met dank aan de wedstrijdsecretarissen!
 
De maatregelen van voor de herfstvakantie bij wedstrijden blijven ook hier gelden:
  • Er zal een ‘gastvrouwen/-heren-schema’ wordt gemaakt en gedeeld (ieder team komt aan de beurt, i.p.v. de bardiensten).
  • Wedstrijden worden gespeeld zonder publiek en alleen de 2 scheidsrechters (ieder team regelt 1 scheidsrechter) en de coaches zijn aanwezig bij het team.
Het kan zijn dat niet alles ruim van tevoren bekend is; wij doen daarom een beroep op ieders flexibiliteit.

Trainingen voor de jeugd gaan vanaf aankomende maandag 19 oktober gewoon verder overeenkomstig het bekende trainingsschema. Ouders mogen daarbij niet op het sportpark aanwezig. Dat geldt voor alle leeftijdsgroepen: de allerkleinsten worden opgehaald door de trainers bij het hek. Alle teams krijgen ook tijdens de trainingsdagen Coronadienst en zullen om beurten bij het hek de toegang tot het terrein in de gaten houden.

Hou vol, blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Sportieve groet,
Het bestuur
Chantal Albicher, Jan Willem Mulder, Jeroen Verberg, Tjibbe Dijk en Tanja Stam

Corona maatregelen AMHC FIT

Actuele Corona instructies & protocol AMHC FIT Jeugd & Senioren - vanaf dinsdag 16 [...]

Trainer van de maand april 2021

Trainer van de maand april 2021
Iedere maand benoemt de Technische Staf Jeugd (TSJ) een [...]

Corona-poortdiensten tijdens trainingen voor ouders jeugdteams v.a. mei

Beste ouders, In de bijlage staat het overzicht met corona-poortdiensten voor de maand mei [...]