headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Zaalwedstrijden en midwintercompetitie mogen weer!

25 1 2022

Naar aanleiding van de vandaag aangekondigde versoepelingen is weer alles op alles gezet om de trainingen en wedstrijden in de komende weken aan te passen. Hieronder vind je de laatste informatie met ingang van woensdag 26 januari. 

Zaalcompetitie (E8 t/m A en enkele seniorenteams)

De KNHB heeft zojuist officieel bevestigd dat dankzij de versoepelingen van de coronaregels de zaalcompetitie per direct weer wordt hervat. Er is geen sprake meer van een officiële competitie, maar de resterende wedstrijden worden gespeeld om alle clubs toch nog zo veel mogelijk plezier in het zaalhockey te bieden. Dit betekent het volgende:

  • Zaalwedstrijden die nog in het schema staan voor de komende 3 weekenden worden gespeeld. Je vindt de zaalwedstrijden in de LISA-app.
  • We proberen zo veel mogelijk om de teams die zijn ingedeeld voor een wedstrijd in de dagen voorafgaand aan die wedstrijd te laten trainen in de zaal.
  • Het trainingsschema voor de komende dagen tot en met zondag 30 januari is geheel bijgewerkt, je kunt het nieuwe trainingsschema weer downloaden via deze 3 links:
  • Er wordt hard gewerkt aan de trainingsschema’s voor de weken na zondag 30 januari. Uiterlijk komend weekend worden de trainingsschema’s automatisch bijgewerkt.
  • Keepers let op: alle keepers trainen mee met hun eigen team, er is dus geen aparte zaal-keeperstraining.

Midwintercompetitie E6 en F Voor de E6 en F teams wordt de midwintercompetitie hervat. De trainingen op de woensdagen en vrijdagen gaan gewoon door.


Veldtraining tot aan de voorjaarsvakantie Voor de E6, F, Mini en Funkey gaan de veldtrainingen gewoon door. Ook voor de senioren die NIET in de zaal spelen is er veldtraining.

In verband met de inzet van trainers op alle verschillende locaties waar zaaltraining wordt gegeven zijn er naast de zaaltrainingen geen extra veldtrainingen voor E8 t/m A.


Nations League We kijken naar de mogelijkheden om de laatste ronde van de Nations League wel gewoon af te maken, met voor ieder landenteam nog één wedstrijd op maandag 7 februari OF maandag 14 februari vanaf 17:00 uur. Meer hierover maken we zo spoedig mogelijk bekend via de teambegeleiders.


Toeschouwers bij wedstrijden Zowel bij de wedstrijden in de zaal als bij de wedstrijden op het veld zijn toeschouwers weer toegestaan. Er gelden wel regels, deze vind je in de bijgewerkte coronaregels.

controle en inleveren keepersmaterialen

Met het naderen van het einde van het hockeyseizoen is het weer tijd om de keepersmaterialen te [...]

Inschrijving D-toernooi op 19 juni nu open!

Schrijf je snel in voor het D-toernooi op zondag 19 juni 
Het toernooi begint [...]

Teamsamenstelling en afronding seizoen

In de bijlage bij dit nieuwsbericht tref je de brief met informatie met betrekking tot de [...]

FIT Agenda

25-5 D-Toernooi #summervibes