headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Teamsamenstelling & vriendschapsverzoeken jeugd seizoen 2022-2023

2 4 2022
Teamsamenstellingen
De Hockey Organisatie Commissie is begonnen met de voorbereidingen van de teamsamenstellingen van komend seizoen. De procedure staat beschreven in de Procedure Teamindeling ABCD en Jongste Jeugd, 2022-2023.  
De procedure wordt, samen met de uitleg in dit bericht, per mail aan alle jeugdspelers en/of ouders verstuurd en is ook terug te vinden op onze website: 
inloggen via MIJNFIT >> club >> documenten >> Hockey Organisatie Commissie

Vriendschapsverzoeken
Ook voor komend seizoen kunnen tot 22 april vriendschapsverzoeken worden ingediend. Wil je samen met een vriend(innet)je in een team spelen? Geef dat dan duidelijk aan op het formulier.

Let goed op! Beide spelers moeten een verzoek indienen, alleen dan is het een geldig vriendschapsverzoek. Ook kunnen maar twee spelers zo’n gekoppeld verzoek indienen. Zorgvuldig indelen is al moeilijk genoeg, we moeten ons beperken tot duo’s. 
Daarnaast is het verstandig een vriendschapsverzoek op redelijk gelijk hockeyniveau in te dienen. Bij ongelijke niveaus, worden beide spelers in het niveau van de minst ontwikkelde speler geplaatst.

!!Vriendschapsverzoeken kunnen van 2 tot 22 april ingediend worden!!

Tot slot: we doen ons best om alle vriendschapsverzoeken te honoreren. Soms lukt dit niet vanwege het aantal spelers dat in een team past in relatie tot het totale aanbod van spelers binnen die lijn. Soms zijn de niveauverschillen te groot en dat kan een teleurstelling zijn. Bedenk dan dat er gelukkig nog veel meer leuke kinderen en jongeren hockeyen op FIT.

controle en inleveren keepersmaterialen

Met het naderen van het einde van het hockeyseizoen is het weer tijd om de keepersmaterialen te [...]

Inschrijving D-toernooi op 19 juni nu open!

Schrijf je snel in voor het D-toernooi op zondag 19 juni 
Het toernooi begint [...]

Teamsamenstelling en afronding seizoen

In de bijlage bij dit nieuwsbericht tref je de brief met informatie met betrekking tot de [...]

FIT Agenda

25-5 D-Toernooi #summervibes