headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Werkzaamheden veld 2 vertraagd. LET OP thuiswedstrijden gedeeltelijk bij Noorderlicht

8 9 2023
De werkzaamheden van veld 2 lopen helaas uit. Naar verwachting is veld 2 pas weer rond 1 oktober beschikbaar. Dit betekent iets voor de trainingen en de wedstrijden. 

Trainingen 
Het trainingsschema voor de periode 4 sept-1 okt is aangepast. Er is gekozen om op ma/di/woe/do meer teams op een veld te laten trainen, zodat iedereen op de eigen trainingsdag en -tijd kan blijven trainen. 
We beseffen dat het niet ideaal is om op een kleiner veld te trainen. We bieden voor de O12-O18-teams de mogelijk om op vrijdag te komen trainen in plaats van een training op ma/di/woe/do. Vraag je teambegeleider of lijnco√∂rdinator naar de mogelijkheden hiervoor. Op volgorde van aanmelding worden de vrije plekken op de vrijdag vergeven. 

Wedstrijden
Op zaterdag is er een veld gereserveerd bij Noorderlicht. Mocht jouw team een thuiswedstrijd bij Noorderlicht in plaats van bij FIT spelen dan laten we dat weten.
In de FIT app staat dan aangegeven dat je op Veld 2 speelt, met een extra opmerking dat de wedstrijd plaatsvindt bij AHC Noorderlicht.
AHC Noorderlicht bevindt zich op Volendammerweg 314 te Amsterdam Noord (net buiten de ring ter hoogte van de buurten Markengouw/Schellingwoude)


REMINDER: inleveren trainersmaterialen

REMINDER Ook de trainers leveren aan het einde van het seizoen allemaal hun trainersmaterialen [...]

Teamindeling senioren

NB: onderstaand bericht geldt voor de senioren.
Nieuwe teams op 22 juni [...]

Schrijf je in voor de BP Prep Days op 29 en 30 augustus

BP is weer terug met dé voorbereiding van het nieuwe seizoen!
Op donderdag 29 [...]

FIT Agenda

Nog geen agenda punten.