headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Club Tenue


Goed om te weten dat AMHC FIT een kledingbeleid heeft: 
Dit beleid schrijft uniformiteit voor: er kan worden gekozen uit de kledinglijn van AMHC FIT die wordt aangeboden via Banne Sports. 

Tenue
Je speelt bij AMHC FIT in de tenues die zijn voorgeschreven door de club. Dat betekent een blauw shirt met een bordeauxrode kraag, donkerblauwe rok/korte broek en bordeauxrode kousen voorzien van FIT logo. Het uittenue is gelijk op het shirt na. Het uitshirt is bordeauxrood. Deze kleding wordt speciaal voor FIT gemaakt door Reece Australia. Het is niet toegestaan tijdens wedstrijden andere merken of kleding te dragen. De kleding is verkrijgbaar bij onze leverancier BanneSports in het winkelcentrum De Banne. 

In de bijlage vindt je de folder met daarin de kledinglijn, zoals die nu voor teams en spelers beschikbaar is.

Kleding sponsoring 
Om de eenheid te borgen zijn er ook afspraken gemaakt over het plaatsen van teksten en cijfers op de kleding en sponsoring. 

  1. Er is een vast lettertype en vaste lettergrootte afgesproken voor cijfers en letters (rugnummer en naam)Cijfers: Swiss 20 of 23 hoog, afhankelijk van de maat van het shirt Letters: Arial 5 cm hoog 
  2. De kleur van letters en cijfers is wit
  3. Indien een team van FIT zich als team kleedt, valt dit binnen het kledingbeleid van FIT. Dat betekent dat dan de Teamwear van FIT gedragen dient te worden ook als trainings-, inloop of representatieve kleding 
  4. Kledingsponsoring kan op teamniveau. De aanschaf van de kleding vindt altijd plaats bij BanneSports en komt uit de FIT Teamwear
  5. Banne Sports verzorgt ook het bedrukken van de kleding. Zij doen dit volgens de afspraken die we met ze gemaakt hebben over kleur, lettergrootte en type.
  6. Banne en Reece sponsoren onze club. Het dragen van teamkleding van een ander merk is daarom in strijd met dit beleid.
  7. Nieuwe F-leden krijgen met forse korting een shirt aangeboden door onze sponsor VbVb ICT. Vanwege de kleine maat van het shirt is het logo op de achterzijde gedrukt. Het is niet toegestaan om extra bedrukking toe te voegen aan dit shirt, zoals namen of andere sponsors.
  8. Alle eerste teams hebben de naam van onze hoofdsponsors op het shirt. Dat is nu Rabobank
Meer weten over sponsoring van een team en tenue? Goed voor je merk, goed voor het team en goed voor FIT. Neem dan contact op via [email protected]

 

Corona maatregelen AMHC FIT

Actuele Corona instructies & protocol AMHC FIT Jeugd & Senioren - vanaf 5 juni [...]

Gemeente plaatst fietsnietjes voor uitspelende teams

Onze uitspelende jeugdteams vertrekken altijd vanaf het parkeerterrein bij Mc Donalds. De gemeente [...]

Het Vikingpad is een Fietsstraat. Wat betekent dat?

Het Vikingpad is een fietsstraat. Dat houdt in dat de fietsers op het rode deel in het midden [...]